Hükümetin atamadığı adımı Siyonist İsrail mi atacak?

Hükümetin atamadığı adımı Siyonist İsrail mi atacak?

Filistin'de Müslümanlara her türlü zulmü uygulayan Siyonist İsrail Rejimi'nde Netanyahu'ya Türkiye ile diplomatik ilişkileri düşürme çağrısında bulunuldu.

Siyonist İsrail Rejimi'nin Filistin'de uyguladığı barbarlıklar hız kesmeksizin devam ederken Türkiye'deki Müslümanlar hükümetin İsrail'le olan ilişkileri gözden geçirmesini talep ediyor.

Türk halkının hükümetten başta Mavi Marmara anlaşması olmak üzere İsrail Rejimi ile olan diplomatik ilişkilere son verilmesini istemesine rağmen iktidar kanadından bu yönde bir adım atılmıyor. Hükümet, Türk halkı istememesine rağmen İsrail'le diplomatik ilişkilerine devam ederken Siyonist medyada yer alan haberlere göre İsrail Türkiye ile diplomatik ilişkilerin düşürülmesini tartışıyor.

Siyonist İsrail Rejimi'nde Siyonist Birlik Partisi'nden milletvekili olan Kseniya Svetlova, İsrail Rejimi Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya Türkiye ile diplomatik ilişkilerin seviyesini düşürme çağrısında bulundu.

İsrail Siyonist Birlik Partisi'nden yapılan açıklamaya göre Kseniya Svetlova, "Sayın Başbakan ve Dışişleri Bakanı, tarafınıza Türkiye ile diplomatik ilişkilerin seviyesinin düşürülmesi çağrısında bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.