Huğlu dünya markası oldu

Huğlu dünya markası oldu

Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş, Akdaş Makina Silah Sanayi İşletme Sahibi Ömer Akdaş ve Akus Silah Sanayi Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Usta'ya ziyarette bulundu.

Akdaş ve Usta, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Gümüş'e teşekkür etti.  Akdaş Makina Silah Sanayi İşletme Sahibi Ömer Akdaş, Huğlu'nun dünya markası olduğuna dikkat çekti. Huğlu'nun savunma sanayisinde önemli bir yer edindiğini aktaran Akdaş, “ Türk avcısını ve atıcısını kaliteyle, Yabancı avcı ve atıcıları da Türk malı tüfeklerin kalitesiyle buluşturmak için sıkı bir uğraş içindeyiz. Yarım asırdan fazla olan deneyimimizle, zorlukların üstesinden geliyoruz.  Akdaş Silah olarak, bugüne kadar dünyaca ünlü av tüfeği üreticileri ile çalıştık. Gerek ulusal gerekse Uluslar arası birçok fuara katıldık. Uluslararası sektörde güvenilirliğimizin olduğuna defalarca şahit olduk” diye konuştu. 

Akus Silah Sanayi Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Usta da şunları kaydetti: “Bizlerde hem ulusal hem de uluslar arası çalışıyoruz.  2003 yılında, av tüfeği imalatında uzman firmalarımızın katılımı ile Huğlu’da kurulduk. Huğlu’nun tüfekcilik deneyiminden köklerimizi besliyoruz. AKUS, üretiminin talaşlı imalat bölümünde günümüz teknolojisine uygun yazılımlardan, tezgâh ve donanımlardan faydalanıyor. Sektörümüzde gerek kaliteyi, gerekse iktisadi ve sosyal olarak gelişmiş ülkelerdeki çıtayı yakalamaktan öte, dünya modeli olmak gaye ve hedefimize her yeni günde biraz daha yaklaşmış olmak, tecrübe, bilgi ve yönetim politikamızın doğruluğunu gösterdiği gibi kararlılığımızı da artırıyor. Yaptığımız işin bir farkı olsun istiyoruz. Genellikle bu prensip ile çalışıyoruz.”  Akdaş Makina Silah Sanayi İşletme Sahibi Ömer Akdaş ve Akus Silah Sanayi Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Usta, daha sonra gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş'e av tüfekleri ile ilgili bilgiler verdi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.