Hücum planı değişti

Hücum planı değişti

Anadolu Selçukspor’da son haftaların formda ismi Halil İbrahim Sönmez’in sarı kart cezalısı olması nedeniyle yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Abdurrahman Baysangur Hacettepe karşısında farklı hücum planları deneyecek

Teknik direktör Abdurrahman Baysangur,Hafta sonunda deplasmanda oynayacaklarıHacettepespor karşılaşmasının lig sıralaması içinde önemli bir müsabaka olduğuna dikkat çekerek,  “ Grubumuzun en genç ve en çok koşan takımlarından bir tanesi ile oynayacağız. İki denk takımın karşılaşmasından galip çıkmayı arzuluyoruz” dedi.

Hacettepespor maçı hazırlıklarının yoğun bir tempoda devam ettiğini dile getiren Baysangur, kart cezalısı Halil İbrahim Sönmez’in oynayamayacak olması nedeni ile farklı hücum planları yaptıklarını kaydetti. Baysangur: “ Elbetteki her oyuncumuz bizim için çok önemli. Her birisinin ayrı bir önemi ve yeri var. Halil İbrahim bizim hücum organizasyonlarında etkili kullandığımız bir oyuncumuz. Onun yokluğunda farklı hücum organizasyonları deneyerek, rakibi yenmenin planlarını yapacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. Bu hafta belki farklı bir dizilim ve farklı bir oyun sistemi oynayabiliriz. Rakibimiz bizim gibi genç ve çok koşan bir takım. Sistematik bir oyun anlayışları ve bozulmayan bir çizgileri var. Maç sonuna kadar ayakta kalabiliyorlar. Ligde oynadığı maçlarda neler yaptıklarını biliyoruz. Sözün kısası denk güçlerin maçı olacak. İki takımda yapı olarak birbirine çok benziyor. O gün daha istekli olan, sahada planlarını uygulayabilen kazanabilir. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Cebeci stadyumunun zemininin maç günü iyi olmasını arzuluyoruz. Zemin bizi çok etkiliyor. Diğer maçlarımızdaki gibi olmayacak. İki takımında futbol oynamaya istekli, sadece futbolu düşünen oyunculardan oluşması büyük avantaj. Kora kor bir mücadele bekliyoruz ve ikinci bölgeyi kontrol eden takımın bir adım önde olacağını biliyoruz. Yakaladığımız iyi bir çıkış var ve bu çıkışın devamı için Ankara’dan iyi bir sonuçla dönmek arzusundayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.