Hora Avusturya kamp kadrosuna alınmadı

Hora Avusturya kamp kadrosuna alınmadı

Atiker Konyaspor'da Avusturya kampı dün başladı.

Yeşil-beyazlı kafile dün Konya'da toplandıktan sonra sabah 5 uçağıyla İstanbul'a, oradan da 9 uçağıyla Avusturya'nın Salzburg kentine gitti. Konyaspor buradan da kamp yapacağı kasabaya geçti.

Atiker Konyaspor'da geçen sezon istenileni veremeyen İoan Hora, Avusturya kampına götürülmedi. Rumen oyuncu dışında Konyaspor'da Emre Can, İbrahim Alan, Mücahit ve Özkan Taştemur da Avusturya kampı kadrosunda yer almadı. İoan Hora, Konyaspor'un Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçında bir gol atmıştı.

Atiker Konyaspor'un Romanya 1.Lig  Pandurii Targu Jiu takımından transfer edilen Adrian Ioan Hora geçen sezonki performansı ile camiaya büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Bu sezon ligde  sadece 1 gol atan Rumen golcü Adrian Ioan Hora, oynadığı maçlarda da vasatı aşamadı. Ligde 14 maçta forma giyen Hora Ziraat Türkiye Kupası maçlarında ise 2 gol attı. Adrian Ioan Hora, ilk golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda attı. Konyaspor'un Kızılcabölükspor'u 4-0 yendiği maçta 1 gol 1 asistlik performans gösteren Hora, bu maçta yıldızlaştı. Hora, yeşil-beyazlı forma altında ikinci golü ise Konyaspor'un Gümüşhanespor'u 3-0 yendiği karşılaşmada attı. Rumen golcü, Spor Toto Süper Lig'de 14 maça çıkarken  tek golünü ise  32. Haftada  iç sahada oynanan Karabükspor maçında kaydetti.

YENİ TRANSFERLER BUGÜN KATILACAK

Atiker Konyaspor’un Başakşehir’den transferleri Eren Albayrak ve Ferhat Öztorun Avusturya kampına bugün dahil olacak. İşlemleri tamamlanamadığı için bu oyuncular bir gün gecikmeli olarak kampa dahil olacaklar. 

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.