Hondacı ve motorcu kavgası saniye saniye görüntülendi

Hondacı ve motorcu kavgası saniye saniye görüntülendi

Hondacı gençler ve motosiklet kullanan bir gencin trafikteki küfürlü kavgaları motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Motosiklet sürücüsü videoyu Youtube kanalında paylaştı. Olay  Çevre Yolu Caddesi, Koyuncu Petrol kavşağı yakınında meydana geldi. Şeridinde ilerlemekte olan bir motosiklet sürücüsü, içerisinde iki kişi bulunan bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. Motorsiklet sürücüsünün küfürlü olarak tepki göstermesine otomobil sürücüsü, “Bak oraya bisiklet yolu yapmışlar oradan git” diyerek yanıt verdi. Motosiklet sürücüsünün, “Bu bisiklet,değil motosiklet” şeklindeki yanıtı ve arkasından gelen küfürlerin ardından iki araç da yol kenarına durarak kavga etmeye başladı. Motosiklet sürücüsü kendisine saldıran iki kişiyi biber gazı ile durdurmaya çalıştı. Birkaç darbe sonrası motosiklet sürücüsünün kask kamerası kırılırken çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırdı.

3-034.jpg

Karayolları Trafik Yönetmeliği’ne göre motosikletler aksi bir işaret bulunmadığı sürece diğer araçlarla aynı şeritte gitme hakkı bulunuyor. Yönetmelikte, “İki yönlü dört veya daha fazla şeritli yollarda, motosiklet, otomobil, kamyonet, minibüs ve otobüs dışındaki araçları sürenler, geçme ve dönme dışında en sağ şeridi izlemek zorundadırlar” ifadesine yer veriliyor.

Otomobil sürücüsünün “Bak oraya bisiklet yolu yapmışlar oradan git” şeklindeki yanlış bilgisi ve motosiklet sürücüsünü sıkıştırması tepki çekti. Öte yandan motosiklet sürücüsünün Youtube’daki kanalında “Ölümden döndük, Kavga!, Sopalar havada uçuştu, kavga!,Kapışma, Sinir krizleri, kavga!" benzeri başlıklarla pek çok videosunun bulunması kafaları karıştırdı.

merhabahaber.com

Motosiklet sürücüsünün Youtube kanalından bazı videolar:

fireshot-capture---agresif-motorc_---https___www.youtube.com_channel_ucvfwfshxtvpcwlku9lyu_fq_videos.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum