Hollanda'da Yeni Yasama Döneminde Ekonomik Krizin Sona Ermesi Temennisi

Hollanda'da Yeni Yasama Döneminde Ekonomik Krizin Sona Ermesi Temennisi

Hollanda'da yeni yasama dönemi başlarken, yetkililer de ekonomik krizin sona ereceğine dair temennilerini dile getirdi.Cihan Haber Ajansı'na knouaşn Danıştay Başkanı Piet Heijn Donner "Hollanda'da ekonomik krizin bu yıl sonunda sona ermesini umuyoruz....

Hollanda'da yeni yasama dönemi başlarken, yetkililer de ekonomik krizin sona ereceğine dair temennilerini dile getirdi.

Cihan Haber Ajansı'na knouaşn Danıştay Başkanı Piet Heijn Donner "Hollanda'da ekonomik krizin bu yıl sonunda sona ermesini umuyoruz. Ülkede yaşayan farklı dinlere mensup kişiler ile birlikte geleceğe umutla bakmayı ve birlikteliğin arttığı bir yasama yılı olmasını diliyorum." dedi.

Dış Ticaret Bakanı Lilianne Ploumen ise "Her türlü sorunların konuşularak çözüleceğini umuyorum. Bu yasama yılında ekonomiyi iyi duruma getirmek için çok sıkı bir çalışma temposu ve kararlılığı içinde olacağız. Tüm Hollanda'da yaşayan insanların refahının iyi bir yıl olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Adalet ve Güvenlik Bakanı İvo Opstelten de "Güvenliğin güçlü olduğu bir Hollanda olmasını bu yeni yasama yılında temenni ediyorum. Çünkü güvenlik iyi olmadan iyi işler yapmak da zorlaşır. Bunun yanı sıra özgürlüğün alabildiğince arttığı bir Hollanda olmasını temenni etmekle birlikte, aşırılığa ve radikalliğe karşı çıkılması yönünde insanların çaba içerinde olmalarını arzuluyoruz." dedi.

Hollanda Genç İşadamları Federasyonu Başkan Yardımcısı Vecih Er "Gençlerin işsizlik problemine çözüm bulma noktasında yeni istihdam alanları hususunda çalışmalarımız var. Üye işadamlarımızda bu konuya gereken hassasiyeti gösteriyor. Belediyeler bazında genç işsizlerin sorunları çözümü ile ilgili çalışmalar var. Şu anda ekonomik krizin ardından yavaş yavaş görülen düzelme bizi sevindiriyor." ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.