Hocam anahtarlar paspasın altında

Hocam anahtarlar paspasın altında

İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman Atiker Konyaspor’u ziyaret etti.  Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, İkinci Başkanı Selçuk Aksoy'un da hazır bulunduğu ziyarette Teknik Direktör Aykut Kocaman ile görüştü

Atiker Konyaspor’un bir çıkış ivmesi yakaladığını ve bunun da sonuçlara yansıdığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Atiker Konyaspor’un yönetimsel anlamda da önemli işlere imza attığını belirtti ve sezonun kalan haftalarında takıma başarılar diledi.

HOCAM ANAHTARLAR PASPASIN ALTINDA

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ise, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın göreve gelmesiyle birlikte şehirde büyük bir sinerji oluştuğuna işaret ederek, “Bu benim tesislere ikinci gelişim. İlk gelişim hocamızın Konya’ya geldiği gündü. O gün kendisine ‘Hocam anahtarları paspasın altına bırakıyoruz. Kontrol sizde demiştik. Kendisi ve ekibi sağolsun bugüne kadar güvenimizi boşa çıkartmadılar. Atiker Konyaspor camiası olarak kenetlendik. Bu da beraberinde başarıyı getirecek. Buna inanıyoruz” diye konuştu.

UMARIM DESTEKLERİ BOŞA ÇIKARMAYIZ

Göreve geldikleri günden bu yana olumlu işlere başardığını ifade eden Atiker Konyaspor  Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, “Geçmişte yaşanan başarılarda ve güzelliklerden sonra buraya ikinci kez geldiğimizde inanılmaz bir sevgiyle ve teveccühle karşılandık. Bu da burada iyi şeyler yaptığımızın göstergesi. Ama bir yandan da daha fazla sorumluluk yüklüyor. Buna hazırlıklıyız. Umarım beklentileri karşılar ve Sayın Başkanımız başta olmak üzere yönetimimizin desteğini boşa çıkarmayız” dedi.

FORMA VE KÖSTEKLİ SAAT HEDİYE EDİLDİ

Ziyaretin sonunda İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’a Teknik Direktör Aykut Kocaman, futbolcuların imzalarının bulunduğu isminin yazılı olduğu 42 numaralı formayı, Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ise günün anısına köstekli saat hediye etti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum