Hoca tamam sıra transferde

Hoca tamam sıra transferde

Atiker Konyaspor hoca sorununu Mustafa Reşit Akçay’a imza atarak sonlandırdı. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezon için daha güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Yönetim Mustafa Reşit Akçay’ın raporuna göre hareket edecek

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor  iyi transfer yaparak daha başarılı olmanın hesaplarını yapıyor.  Atiker Konyaspor’da göreve getirilen Mustafa Akçay, önümüzdeki hafta yönetime istediği ve istemediği oyuncularla ilgili rapor verecek.  Yönetim ise sözleşmesi biten oyunculardan yola çıkarak yeni sezonun kadrosunun kurulması için düğmeye basacak.

İmza töreninin ardından yarım kalan işlerini tamamlamak üzere memleketi Trabzon'a giden Mustafa Reşit Akçay, aynı zamanda Konyaspor'un geçtiğimiz sezon ligde mücadele eden kadrosu üzerinde çalışacak. Sözleşmesi devam eden ve sözleşmesi sona erip mukavelesi yenilenmeyen futbolcular hakkında görüşlerini yönetime sunacak Akçay takviye istediği bölgeleri de bildirecek. Akçay ile Konya'da yapılan transfer görüşmesinde bütçe ve yeni sezon kadrosunu ana hatları ile ele alan Konyaspor transfer komitesi takviyeler konusunda zaten fikir birliğine varmıştı. Gündemlerinde bir çok futbolcu ismi bulunan Atiker Konyaspor transfer komitesi bu sezon taraftarın gönlünü kazanacak bazı isimleri kadrosuna katmak ve Avrupa Kupasında da başarılı olabilecek bir kadro oluşturmak istiyor.

HÜCUM BÖLGESİ İSİMLERİ HEYECANLANDIRIYOR

Atiker Konyaspor yeni sezonda hücum hattını daha da güçlendirmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip 3 kulvarda mücadele edeceği sezonda taraftarlarına  keyifli futbol izletmenin hesaplarını yapıyor.  Atiker Konyaspor yönetiminin  hücum bölgesi transferleri arasında bulunan isimler de taraftarı heyecanlandırıyor.  Bu isimlerin başında  Ganalı Asamoah Gyan ve Mevlüt Erdinç geliyor. Ganalı milli oyuncu geçtiğimiz sezonu Çin’de geçirdi Atiker Konyaspor’un başarılı oyuncu ile ilgilenmesi taraftarları heyecanlandırıyor. Hücum bölgesi için ismi geçen bir diğer futbolcu ise Mevlüt Erdinç. Sezonu kiralık olarak Fransa’nın Metz takımında geçiren milli forvet 2018 yılı sonuna kadar sözleşmesinin devam ettiği Hannover 96’ya geri döndü. Ancak Alman ekibi, 30 yaşındaki oyuncuyu takımda düşünmüyor, uygun bir bedelle göndermek istiyor. Bu oyuncu da Konyaspor’un transfer listesinde bulunuyor.

YILDIZ TRANSFER BEKLENİYOR

Atiker Konyaspor, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmek amacında. Yeşil-beyazlı ekip bu noktada kadrosunu 1-2 yıldız isimle güçlendirmek istiyor. Konuyla ilgili konuşan Başkan Ahmet Şan, "4-5 tane doğrudan oynayabilecek transfer düşünüyoruz. Aşağı yukarı tüm mevkilere takviye yapacağız. Hemen hemen bütün mevkilere transfer yapacağız. Mustafa hoca takımda 1-2 yıldız oyuncu olması gerektiğini vurguladı. Bu noktada çalışmalarımız olacak" dedi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum