Hoca kararını açıklamalıdır

Hoca kararını açıklamalıdır

Atiker Konyaspor'un eski Başkanı Mehmet Köseoğlu: Aykut Kocaman'ın bu takıma yaptığı katkı ortada. Ancak, sürekli olarak gündemde kalmasını ve kulübün önüne geçmesini doğru bulmuyorum

Atiker Konyaspor eski başkanlarından, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KOSKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Köseoğlu, Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ve Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar'la bir süre sohbet eden Mehmet Köseoğlu, hem gündeme dair hem de Atiker Konyaspor'la ilgili düşüncelerini açıkladı.

KONYA HER GEÇEN DAHA DA BÜYÜYOR

Konya'nın her geçen gün daha çok büyüdüğünü, yaşanabilir bir şehir haline geldiğini ve Konya'da yaşamaktan dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi. Referandumdan sonra piyasaların daha pozitif bir duruma geleceğine dair inancının arttığını söyleyen Mehmet Köseoğlu, Konya'nın hem ticaret hem de sportif anlamda çıtayı yükseltmeye devam ettiğini bildirdi. Köseoğlu, özellikle Atiker Konyaspor'un önemli bir çıkış yakalamasının bu takımda başkanlık ve şampiyonluk yaşamış bir insan olarak kendisini son derece mutlu ettiğini ifade etti. Köseoğlu şöyle konuştu:

Konyaspor bu şehrin laf olsun diye değil, gerçekten dünya'ya açılan penceresidir. Bunu UEFA'ya katılmakla ispat etti. Belki sportif olarak başarı elde edememiş olabilir, ancak oraya katılmanın bile büyük bir başarı olduğunu düşünüyorum. UEFA'ya katılmakla Konyaspor'un vizyonu da genişlemiştir. Spor otoritelerinin, ulusal medyanın gündemine girmiştir. Burada en önemli konulardan birisi de yeni stad. Konya'nın futbola olan bakışını değiştirdiği gibi futbolsever sayısını da artırdı yeni stadımız. Bu büyük bir kazançtır. Eski stadyumda önemli bir maçta 10-15 bin kişiye oynarken, yeni stadda 30 binin üzerinde bir seyirci geliyor. Normal maçlarda ise 20 bin seyirciye oynuyor bu takım. Bunlar gerçekten güzel şeyler” dedi.

ÇITA DAHA ÇOK YÜKSELTİLMELİ

Atiker Konyaspor'un 2017-2018 sezonunda çıtayı daha yüksek tutacağına inandığını,   yönetimin de  bu konuda üzerine düşeceğini yapacağını söyledi. Köseoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

Atiker Konyapor artık ligde kalmanın değil, şampiyonluğu kovalamanın hesaplarını yapan bir takım durumuna geldi. Bunun da belli sebepleri var. Özellikle yönetimin bu konuda büyük bir sorumluluk alarak oyuncuların akitlerini yerine getirmesi takdir edilecek bir durumdur. Bunun devam etmesi gerekir ve edeceğine dair inancım sonsuz. Kulübün daha profesyonelce bir noktaya gelmesi için atılan adımları mutlulukla takip ediyorum. Bu da Konyaspor'a gönül ve emek vermiş bir insan olarak beni memnun ediyor.”

AYKUT KOCAMAN MESELESİ

Atiker Konyaspor eski başkanı Mehmet Köseoğlu, son 1-2 aydır Konya'nın ve ülkenin gündeminde yer bulan Aykut Kocaman meselesinin nihayete ermesinin gerektiğini belirterek, “Aykut Hocanın bu takıma katkısını kimse inkar edemez, ancak sürekli olarak gündemde kalmasını ve kulübün önüne geçmesini de doğru bulmuyorum” dedi. Kocaman'ın çok değerli bir teknik adam olduğunu, dolayısıyla da bu işe bir nokta konulmasının gerektiğinin altını çizen Köseoğlu, “Aykut Kocaman konusu gündemden çıkmalıdır. Bunun takıma olumsuz yansıdığını düşünüyorum. Aykut Hoca gidecekse de kalacaksa da bunu çıkıp açıklamalıdır. Sürüncemede kalması yönetimin de elini kolunu bağlıyor. Aykut Kocaman gidince dünya'nın sonu gelmez ve bir kaos da olmaz. Bu kulüpte başkanlık yapmış bir insan olarak Aykut Kocaman  gidecek mi, kalacak mı? soruları beni rahatsız ediyor. Tekrarlıyorum; Aykut Hocanın bu konuya bir açıklık getirmesinin yararlı olacağını düşünüyorum. Hem de bunu hiç vakit geçirmeden yapmalıdır” diyerek sözlerini noktaladı.

ABİDİN KURT

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.