Hoca Galatasaray maçına yetişecek

Hoca Galatasaray maçına yetişecek

Atiker Konyaspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Yönetim Aykut Kocaman üzerinde dururken yeni teknik patronun Galatasaray maçında takımın başında olması bekleniyor

Atiker Konyaspor’da  deplasmanda oynanacak Galatasaray maçının hazırlıkları bugün başlayacak.
Spor Toto Süper Lig’de 12.haftayı 2-0’lık Ankaragücü iç saha galibiyetiyle geride bırakan Atiker Konyaspor’da milli maçlar nedeniyle lige verilen arada oyunculara 4 gün izin yaptı .Yeşil-beyazlı ekip, bugün Kayacık Tesislerinde toplanacak ve saat 18:00’da yapacağı antrenmanla 13.haftada deplasmanda Galatasaray  karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.  Teknik direktör problemini bir an önce çözmek isteyen Atiker Konyaspor Galatasaray deplasmanına yine hocasıyla çıkmak istiyor.

TARAFTARLARIN GÖZÜ YÖNETİMDE

Atiker Konyaspor taraftarlarının gözü yönetimden gelecek olan teknik direktör haberinde. Rıza Çalımbay’ın ardından yeşil-beyazlı taraftarları Aykut Kocaman heyecanı sarmıştı.  Atiker Konyaspor sevdalıları bir an önce Kocaman ile ilgili bir gelişme yaşanarak kendileri ile paylaşılmasını bekliyor.  Konyaspor yönetimi ise Aykut Kocaman ile görüşmelerini neticelendirerek  yollarını çizmek istiyor. Yeşil-beyazlı yönetim milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek  23 kasım tarihinde deplasmanda oynanacak Galatasaray maçına yeni hocasıyla çıkmak istiyor.

KOCAMAN’DAN HABER BEKLENİYOR   

Atiker Konyaspor’da en büyük teknik direktörü adayı Kartal’a tarihi başarılar kazandıran Aykut Kocaman. Tüm Konya spor camiası Aykut Kocamandan gelecek habere kilitlenmiş durumda. Konya spor camiası takımı yönetimi ve taraftarı ile kendilerine tarihi başarılar yaşatan Aykut Kocaman’ı tekrar takımın başında görmek için büyük çaba harcıyor.  Kartal’a tarih yazdıran Aykut Kocaman görevde bulunduğu 3 sezon boyunca yeşil-beyazlı takıma bir kupa kazandırırken, 2 kez de UEFA Avrupa Ligi'nde oynama hakkını elde etti. Kocaman'ın teknik direktörlük görevine getirildiği 2014-2015 sezonunda Atiker Konyaspor ligi 8. sırada bitirdi. 2015-2016 sezonunda ise takımının başarılı sonuçlara imza atmasını sağlayan Kocaman, ligi 3. tamamlayarak yeşil-beyazlıları ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne taşıdı. 2016-2017 sezonunda ligde istediğini gerçekleştiremeyen Kocaman'ın ekibi, buna rağmen kulüp tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürme başarısını gösterdi. Takımının başında 95 lig, 32 de Türkiye Kupası maçına çıkan deneyimli teknik direktör, Konyaspor tarihinin en istikrarlı ismi oldu.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum