Hizmette yeni bir soluk

Hizmette yeni bir soluk

Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu tarafından turizm acentelerine yönelik bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Bayram Ali Yılmaz, “Yaka Marina yenilenen yüzü ve kalitesiyle hizmet sektörüne yeni bir soluk getirecektir” dedi

Toplantıya Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Şube Başkanı Kazım Yanar ile çok sayıda turizm acentesi yetkilisi katıldı. Kahvaltı ikramının ardından söz alan Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, “Ali Şevval Grubu olarak Konyalı hemşerilerimize hizmet etmeye hız kesmeden devam ediyoruz.  Geçtiğimiz aylarda Ali Şevval Grubu bünyesine kattığımız Yaka Marina yenilenen yüzü ve kalitesiyle hizmet sektörüne yeni bir soluk getirecektir” dedi. TÜRSAB Şube Başkanı Kazım Yanar da yaptığı konuşmada, “Yaka Marina mimarisiyle şehrimizde dikkat çeken bir yerdir. Yenilenen yüzü ile Yaka Marina’yı bize kazandıran Bayram Ali Yılmaz beye tekrar teşekkür ediyorum. TÜRSAB olarak Yaka Marina’nın yanındayız destek vermeye devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

img-20160526-wa0005.jpg

KONYA’NIN AŞK GEMİSİ
Yaka Marina İşletme Müdürü Abdurrahim Çetin de yapmış olduğu konuşmada Konyalılara hizmet vermek için çıktıkları yolda emin ve doğru adımlarla ilerlemeye devam ettiklerini ifade ederek, “Yaklaşık 4 aydır hummalı bir şekilde çalışarak kalitemizi her geçen gün bir adım daha öne taşımak için çaba gösteriyoruz. Mimarisi ile Konya’da tek olan Yaka Marina düğün toplantı çalıştay ve benzeri tüm organizasyonlarda hizmet verebilmekte. Ali Şevval Grubu olarak bünyemize kattığımız işletmemizde profesyonel ekip anlayışı ve çalışmasıyla hareket etmekteyiz” dedi. Yaka Marina’nın toplam altı kattan oluştuğunu ve 3 katının faal olarak kullanıldığının altını çizen Çetin, şöyle konuştu: “Konya’nın aşk gemisi sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda temel hedefimiz misafirlerimizi tesislerimizde mutlu bir şekilde ağırlayıp mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamaktır. Yaka Marina ailesi olarak geleneksel Konya mutfağının önemini bilmekteyiz ve bu konuya da gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Yaka marina ailesi olarak hemşerilerimize 2016 yılı Ramazan ayında farklı konseptlerle unutulmaz iftar akşamları yaşatma arzusu içerisindeyiz. Ramazan ayı içerisinde acentelerimiz aracılığı ile ilimize gelen misafirlerimizi Konya mutfağı ile buluşturarak Konya’da yaşanan ramazan coşkusunu yaşatmak istiyoruz. Şehrimize diğer illerden ulaşım artık kolaylıkla sağlanmaktadır. Yaka Marina’da konum itibariyle meram da olmasından dolayı misafirlerimiz turlarını tamamladıktan sonra öğle ve akşam yemeklerinde bizleri tercih ederek Konya mutfağı ile de buluşabilecekler. Alternatif ve gruplara özel yapmış olduğumuz menüler ile herkese hitap etmeye çalışacağız. Satışlarımız rezervasyonlu gerçekleştirilecek. Destekleriniz izin teşekkür ediyoruz ve hizmet noktasında üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz.”

merhabahaber.com

img-20160526-wa0003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.