'Hizmet vermek için çalışıyoruz'

'Hizmet vermek için çalışıyoruz'

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, belediye olarak alt yapıdan yol çalışmasına, kültürel faaliyetlerden eğitim ile ilgili faaliyetlere kadar birçok hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi

AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Yönetimi, partilerinin mahalle temsilcileri ile istişare toplantısı yaptı. Akşehir'deki bir restoranda gerçekleştirilen kahvaltıda kongrenin ardından ilk defa mahalle temsilcileriyle buluşan AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Yönetimi, 2015 milletvekili genel seçim hazırlıklarına da başlamış oldu. AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Bahadır Örs’ün ev sahipliği yaptığı toplantıya, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Başkan Yardımcısı Türkan Pınar Çiğdem, AK Parti Akşehir İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları üyeleri ile 55 mahallenin temsilcisi katıldı.

"BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ"

Samimi bir sohbet havasının hakim olduğu kahvaltıda İlçe Başkanı Örs, teşkilatın çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Örs, “2015 genel seçimleri öncesi bu çalışmalarımız devam edecek ve bizler herkes mahallesinde bölgesinde çalışmalarını en iyi yürütmenin çabasında gayretinde olacağız. Biz zaman zaman bazı konularda geri kalabiliyoruz. En büyük icraatları faaliyetleri yapan bizler, iktidar partisi olarak bunları anlatmakta zaman zaman güçlük çekebiliyoruz. Bu icraatlarımızı çevremizdeki insanlara bunu en iyi şekilde anlatmamız lazım” dedi.

Akşehir’e yapılan Hastane, cezaevi ve TOKİ’nin yaptığı okullar gibi bazı önemli yatırımlardan da bahseden Başkan Örs, “Bunları çevremizdeki insanlarımıza anlatmamız, paylaşmamız lazım. Bizler öncelikle kendi mahallelerimizi tanımamız gerekiyor ve mahallemize hakim olmamız gerekiyor. Bu teşkilatın en büyük başarısı en uç noktalara kadar teşkilatlanmasından ve en uç noktalara kadar bu işi götürebilmesinden kaynaklanıyor. Mahallemizde kimseyle küs olma gibi bir lüksümüz yok. Yaptığımız çalışmalarımız ve başarılarımız ortada. Kurumsal bir parti olduğumuz için bu başarılarımızı ve çalışmalarımızı genel merkezimiz de takip ediyor. Hepimiz koordine içerisinde çalışan bir partiyiz. Önemli olan ne istediğimizi bilmek… Biz ne istediğimizi bilirsek bunların çözümünü de çok rahatlıkla sağlayabiliriz. Hangi mahallemizden hangi yönetim kurulu üyemiz sorumluysa onlara her türlü çalışmalarınızı anlatabilirsiniz. Bizim için şahısların bir önemi yok. Bizim için önemli olan resmin büyüklüğünü görmek. Ben mahallelerde göstermiş olduğunuz büyük çaba için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"AKŞEHİR'İMİZE EN İYİ VE GÜZEL HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Buluşmaya katılan mahalle temsilcilerine teşekkür ederek söz alan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ise, göreve geldikleri günden bugüne kadar yapılan çalışmaları katılımcılara anlattı. Başkan Akkaya, belediye olarak alt yapıdan yol çalışmasına, kültürel faaliyetlerden eğitim ile ilgili faaliyetlere kadar birçok hizmeti vermek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek 'Halka hizmet Hakk'a hizmet düsturu ile Akşehir'imize en iyi ve güzel hizmetleri vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Konuşmaların ardından mahalle temsilcileri ile soru ve cevap şeklinde toplantı devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.