Hisarcık’ta ’sağlık İçin, Kol Kola’ Projesi

Hisarcık’ta ’sağlık İçin, Kol Kola’ Projesi

Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde Meslek Yüksek Okulu ve Anadolu Lisesi öğrencileri ’Sağlık İçin, Kol Kola’ Projesi çerçevesinde doğa yürüyüşüne katılarak, keyifli bir hafta sonu yaşadılar.Hisarcık Mesle...

Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde Meslek Yüksek Okulu ve Anadolu Lisesi öğrencileri ’Sağlık İçin, Kol Kola’ Projesi çerçevesinde doğa yürüyüşüne katılarak, keyifli bir hafta sonu yaşadılar.

Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Belediye ve Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Temsilciliğinin katkılarıyla düzenlenen Hisarcık Meslek Yüksek Okulu ve Anadolu Lisesi öğrencileri ile okul idarecileri ve öğretmenlerin birlikte katıldığı doğa yürüyüşü Halifeler köyü ormanlık araziden başladı ve Esire Termal Turizm Tesislerinde sona erdi. Yürüyüş sonunda öğrencilere köfte, ekmek ve ayran ikram edildi.

Doğa yürüyüşüne, Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ömer Altaş, Anadolu Lisesi Müdürü Ali Osman Kılıç, Müdür Yardımcısı Ali Tekin, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, Meslek Yüksek Okulu Öğrenci İşleri Personeli Lütfi Ataseven, Tuncay Kulak, Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Temsilcisi Süleyman Köse ve 180 öğrenci katıldı.

Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, “Sağlık İçin, Kol Kola” Projesi ile üniversite ve lise öğrencileri arasında birlik, beraberliği sağlamak, onları doğayla buluşturmak ve ekolojik duyarlılıklarını geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.(MA-EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.