Hırsızlık Şüphelisi 2 İranlı Yakalandı

Hırsızlık Şüphelisi 2 İranlı Yakalandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir marketin kasasından para çaldıkları öne sürülen İran uyruklu biri çocuk iki kişi yakalandı. Şüphelilerin, Aydın Kuşadası, Konya Seydişehir ve Trabzon’un Akçaabat İlçelerinde benzer yöntemle hırsızlık...

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir marketin kasasından para çaldıkları öne sürülen İran uyruklu biri çocuk iki kişi yakalandı. Şüphelilerin, Aydın Kuşadası, Konya Seydişehir ve Trabzon’un Akçaabat İlçelerinde benzer yöntemle hırsızlık olayları gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Adapazarı’nda Soğan Pazarı Caddesi üzerinde bulunan bir markete gelen ve yabancı dil konuşan iki kişi, kasiyer M.N.G.’nin dalgınlığından faydalanarak el çabukluğuyla kasada bulunan 650 lirayı aldı. İki kişi hızla marketten ayrıldı. Bir süre sonra hırsızlığı fark eden M.N.G. durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin ve mobese kameralarının görüntülerini inceledi. Yapılan araştırmalar sonucunda şüphelilerin İran uyruklu I.A. ve H.F. olduğu belirlendi. Şüphelilerin Kuşadası, Seydişehir ve Akçaabat İlçelerinde de benzer yöntemle hırsızlık olayları gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Şüpheliler, Mersin Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen I.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yaşı küçük olan H.F.’nin işlemlerinin sürdüğü belirtildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.