Hırsızlık için girdiği evin sahibini satırla gasp etti

Hırsızlık için girdiği evin sahibini satırla gasp etti

Konya'da hırsızlık için girdiği evin 89 yaşındaki sahibinin boğazına satır dayayarak 150 lirasını gasp ettiği iddia edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Harzemi Sokak'ta bulunan müstakil bir evde meydana geldi. İddiaya göre, eve hırsızlık için giren Emrah E. (20) çıkarttığı sesler üzerine ev sahibi Ali Parla (89) tarafından fark edildi. Kontrol amaçlı evi dolaşan yaşlı adam bu sırada gaspçı ile kapıda karşılaştı. Emrah E. bunun üzerine paniğe kapılarak evin bahçesinden aldığı satırı yaşlı adamın boğazına dayayarak darp etti. Yaşlı adamı evin içine kadar sürükleyen gaspçı, yaşlı adamın boynunda asılı duran ve içinde 150 lira bulunan cüzdanı alarak kayıplara karıştı. Yaşadığı dehşet anlarından sonra Ali Parla, polisi arayarak ihbarda bulundu.

Gasp ettiği evin arka sokağında yakalandı

İhbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayın gerçekleştiği mahallede geniş çaplı çalışma yaptı. Yaşlı adamın verdiği eşkal doğrultusunda çalışan polis, olaydan bir gün sonra evin arka sokağında Emrah E.'yi yakaladı. Hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından poliste kaydı bulunduğu öğrenilen Emrah E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum