Heyecan bastı!

Heyecan bastı!

İttifak Holding Konyaspor taraftarı, yeşil-beyazlı ekibin Kasımpaşa karşısında oynadığı oyun ve aldığı skor sonrası zirveye tutunmasıyla büyük bir heyecan yaşıyor.

Konyasporlu taraftarlar Kocaman’ın açıklamalarıyla daha çok heyecanlanarak acaba efsane 2015-2016 sezonu tekrarlanır mı ? Sorusunu sormaya başladı

Spor Toto Süper Ligde 7. hafta geride kalırken İttifak Holding Konyaspor sıralamadaki konumu yeşil-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Kayseri ve Kasımpaşa maçlarını kazanarak bir anda kendini zirvede bulan Konyaspor’da taraftarların aklında 2015-2016 sezonunda alınan lig 3. lüğü tekrar gelir mi ? Sorusu dolaşmaya başladı.

AYKUT HOCA HEYECANI DAHA DA ARTTIRDI

İttifak Holding Konyaspor’un başarılı teknik direktörü Aykut Kocaman’ın Kasımpaşa maçı sonrası soyunma odasında yaptığı konuşma ile taraftarları hem şaşırttı hem de heyecanlarına heyecan ekledi. Ümit veren açıklamalardan kaçınan daha çok temkinli konuşan Kocaman maç sonrası “Olağanüstü bir oyun oynadınız.. Olağanüstü mücadele ettiniz. Tebrik ederim. Herkes yüreğini koydu. Mükemmel bir gösteri yaptınız. Bu sene çok şey olabileceğini gösterdiniz...” dedi. Bu konuşma Yeşil-beyazlı taraftarlar arasında bir anda yayıldı. Hocalarının bu şekilde konuşmasına alışkın olmayan Konyaspor taraftarı şaşkınlık ve heyecan içine girdi.

UZUN SÜRE SONRA ART ARDA 2 GALİBİYET ALDI

Kasımpaşa karşısında rahat bir galibiyet alan İttifak Holding Konyaspor, uzun süre sonra ligde galibiyet serisi yakaladı. Maçtan 4-1 galip ayrılan Aykut Kocaman'ın ekibi, en son geçen sezonun ortasında üst üste 2 galibiyet alabilmişti. Konyaspor, Kasımpaşa maçından önce son olarak geçen sezonun 18 ve 19. haftalarında Erzurumspor ve Antalyaspor maçlarından 3'er puanla ayrılmıştı.

ZİRVENİN SOĞUĞUNU HİSSETMEYE BAŞLADI

İttifak Holdind Konyaspor, 7. hafta sonunda puanını 12'ye çıkararak çıkışını sürdürdü. İstanbul ekiplerini geride bırakan yeşil-beyazlı ekip, Anadolu takımlarıyla zirve yarışına girdi. Üçüncü olduğu 2015-2016 sezonunda olduğu benzer bir sezon başlangıcı yapan Konyaspor , sezon sonunda bir kez daha Avrupa kupalarına gitmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip 7. hafta sonunda 12 puan ve averajla 4. sırada bulunurken lider ile arasında sadece 1 puanlık fark bulunuyor. Konyaspor Süper Lig’i 3. tamamladığı 2015-2016 sezonunda da ilk 7 haftayı 12 puan ile tamamlamıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum