Heyecan artıyor

Heyecan artıyor

Atiker Konyaspor’da yarın yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi heyecan giderek artıyor. Ahmet Şan’ın aday olmaktan vazgeçmesiyle birlikte genel kurulda 3 listenin yarışması bekleniyor.

Atiker Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul yarın saat 15.00’da Ramada Otel’de gerçekleşecek. Olağanüstü Genel Kurul öncesi heyecan giderek artıyor.  Ahmet Şan’ın aday olmaktan vazgeçmesiyle birlikte genel kurulda 3 listenin yarışması bekleniyor. Zeki Çimen Mustafa Oral ve Hilmi Kulluk’un listeleri başkanlık için yarışacak. Zeki Çimen ve Mustafa Oral projeleri ile taraftarın gönlünü kazandı. Hilmi Kulluk ise projelerini bugün açıklayacak.    

ORTAK DÜŞÜNCE KULÜBÜN TARAFTARA AÇILMASI

Konyaspor için adaylıklarını açıklayan Zeki Çimen ve Mustafa Oral’ın ortak projesi  kulübün delege yapısının değiştirilerek taraftarın kulübün yönetiminde söz sahibi olması. İki aday da göreve gelmesi halinde bu yapıyı düzelteceklerini taahhüt ettiler.

ÇİMEN’DEN KADIN TARAFTARLARA MÜJDE

Atiker Konyaspor başkan adaylarından Zeki Çimen, yeşil-beyazlı kadın taraftarlara müjde verdi
Başkan adayı Zeki Çimen yaptığı açıklamada, “Göreve gelmemiz halinde kulübümüzün geleceğinde mutlaka taraftarın söz sahibi olmasını sağlayacağız. Taraftarlarımızın üye olmasının önünü açacağız. Kadın taraftarlarımızın katkısını önemsiyoruz. Onların üyelik aidatları yüzde 50 indirimli olacak” dedi. Zeki Çimen, ayrıca 25 milyon liralık borcu da sıfırlayacaklarını ve yeniden kulübün borçlanmayacağını açıkladı.

NALÇACILILAR ORAL’A DESTEK VERECEK

Konyaspor’un taraftar derneği Nalçacılılar Olağanüstü Genel Kurul’da Mustafa Oralı destekleyeceklerini açıkladı.  Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Adaylardan Zeki Çimen ve Mustafa Oral’a ait listelerin kamuoyuyla daha erken paylaşılması, haliyle üzerinde olumlu ya da olumsuz olarak daha çok fikir beyan edilmesine neden oldu. Bu konuda bir duruş gösteren ve Konyaspor’a sahip çıkan her iki adayımıza da Nalçacılılar Taraftarlar Derneği olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Sonuç olarak Konyaspor’umuzun bundan sonraki süreçte, daha kurumsal bir anlayış ile yönetilecek olması, sportif alanda teknik bilgisi daha yüksek kişilerce temsil edilecek olması ve özellikle taraftar ile kuracağını düşündüğümüz olumlu, yeni fikirlere açık ve üretkenliği destekleyecek ilişkisi nedeniyle Nalçacılılar Taraftarlar Derneği olarak Mustafa Oral listesini destekleyeceğimizi kamuoyuyla paylaşmak isteriz”

ŞAN ADAYLIKTAN VAZGEÇTİ  

Ahmet Şan aday olmayacağını açıkladı. Konyaspor'da yeni dönemde aday olup olmayacağı merak konusu olan eski başkan Ahmet Şan, yaptığı yazılı açıklamayla aday olmayacağını yazı açıklama ile duyurdu Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bildiğiniz gibi kısa bir zaman sonra Konyaspor’un Olağanüstü Genel Kurulu var. Genel Kurul’da başkanlığa aday olup olmadığımla ilgili oluşan bir gündem var. Ailem ve yakın çevremle yaptığım istişareler sonucu, Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa aday olmayacağımı kamuoyuna açıklamak istiyorum. Görev aldığımız dönemlerde samimiyetle, azim ve inançla takımımız ve şehrimiz için çalıştık. Bundan sonra da her zaman takımımıza ve şehrimize katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda bizlere ve takımımıza her türlü desteği veren Sayın Valilerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’e, Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma, hocalarımıza, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyor, görev alacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Gönlüm her zaman Konyaspor’la olacaktır. Bu duygularla tekrar teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.