Heryerde kırmızı  Kadıköy’de değil!

Heryerde kırmızı Kadıköy’de değil!

Mustafa Aydınalp: Fenerbahçe camiası maçtan önce çıkardığı gürültünün karşılığını aldı. Fırat Aydınus, 13. dakikada Martin Skrtel’e kırmızıyı çıkarmış olsaydı, maçın sonucu daha farklı olurdu

FENERBAHÇE’NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLDÜ

Atiker Konyaspor As Başkanı Mustafa Aydınalp, Süper lig’in 22. Haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçla ilgili, “Bütün olumsuzluklara rağmen, Kadıköy deplasmanından aldığımız 1 puanı çok önemsiyorum” dedi.

Maçtan önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un basın toplantısının, Alex’sin maça getirilmesinin, maç günü taraftarların yürüyüş yapmasının, kesinlikle bir anlam taşıdığını ifade eden Mustafa Aydınalp, evsahibi takımın bu yapılanların karşılığını aldığını söyledi. Aydınalp, “Bütün bu olumsuzluklara rağmen, Şükrü Saraçoğlu stadından 1 puanla ayrıldık. Maçın başında Martin Skrtel’in Zuta’ya çift ayağı ile atlamasının cezası dünyanın neresine giderseniz gidin kırmızı karttır. Ancak, Kadıköy’de ya da Şükrü Saraçoğlu’nda değil. Tekvando branşında bile böyle çift ayakla bir vuruş yoktur. Kaldı ki, öyle bir hareketin cezası diskalifiye olmaktır. Fırat Aydınus’ın bu hareketi sarı kartla geçiştirmesinin iki sebebi vardır. Birincisi maçın hemen ilk dakikaları olması, ikincisi de Ali Koç’un Perşembe günü yaptığı basın toplantısındaki hakemlerle ilgili sözleridir.  Daha doğrusu hakemleri baskı altına almasıdır. Karşılaşmayı yöneten Fırat Aydınus maçın hemen başında Fenerbahçe’yi 10 kişi bırakmayı göze alamadı. Dolayısıyla da rakibin ekmeğine yağ sürmüş oldu. 33. dakikada da bizim en etkili oyuncularımızdan birisi olan Jahoviç’i VAR marifetiyle oyundan atarak,  Fenerbahçe’nin yağ sürdüğü ekmeğini balla tatlandırdı. Bunun başka hiçbir izahı yok. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Fenerbahçe’den aldığımız 1 puanı çok önemsiyorum” diye konuştu..

İKİ MAÇI DA KAZANACAK GÜÇTEYİZ

Atiker Konyaspor’un üst üste iç sahada 23. haftada Kayserispor’u, 24. Haftada ise Göztepe’yi konuk edeceğini bildiren Mustafa Aydınalp, bu iki maçtan da 6 puanla ayrılmanın hesaplarını yaptıklarını söyledi. Aydınalp şunları söyledi:

“Allah nazarlardan saklasın 7 haftadır yenilgi yüzü görmedik, bundan sonra da görmek istemiyoruz. Önümüzde önemli bir Kayserispor maçı var. Son haftaların çıkış yapan bir ekibi ile zorlu bir 90’a çıkacağız. İnşallah bu maçtan da istediğimiz sonuçla ayrılarak, 24. Haftada Göztepe’yi konuk edeceğiz. Göztepe takımı ile görülecek bir hesabımız var. İlk yarıda 3-2 yenildiğimiz İzmir temsilcisini buradan puansız göndermek ve rövanşı almak istiyoruz. Bu anlamda da Aykut Kocaman başta olmak üzere, bütün teknik ekibimize ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Biz kendilerinden son derece memnunuz. Sadece futbolculardan değil, taraftarlarımızdan da memnunuz. Fenerbahçe maçında 2 bine yakın Atiker Konyaspor taraftarını Şükrü Saraçoğlu stadının tribünlerinde görmek bir yönetici olarak değil, bir Konyalı olarak gururumu okşadı. Onların verdiği bu destekle bu takım hedefine mutlaka ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.