Herkes O'nu Konuşuyor'a Ünlülerden Büyük İlgi

Herkes O'nu Konuşuyor'a Ünlülerden Büyük İlgi

'Herkes O'nu Konuşuyor' programına katılan Oyuncu Tolga Güleç, Peygamber Efendimiz'in (sav) yaşadığı dönemi daha iyi hissedebilmek için programa geldiğini söyledi.

'Herkes O'nu Konuşuyor' programına katılan Oyuncu Tolga Güleç, Peygamber Efendimiz'in (sav) yaşadığı dönemi daha iyi hissedebilmek için programa geldiğini söyledi. Onun yolunda ilerleyen bizleri Allah muvaffak etsin.” dedi.

Yeni Ümit Derneği tarafından Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen 'Herkes O’nu Konuşuyor' programına binlerce vatandaş katıldı. Basın, iş ve sanat dünyasından da ünlü isimlerin katıldığı programda, farklı ülkelerden gelen öğrencilerin oluşturduğu koro, naat ve ilahiler seslendirdi.

Programa katılan dizi oyuncusu Tolga Güleç, kendisini davet edenlere teşekkür etti. Böyle bir organizasyonda ilk kez bulunduğunu ifade eden Güleç, “Merak ettim. Hazreti Peygamberimizin (sav) yaşadığı dönemde hissedemediğim atmosferi, belki bir şekilde burada hissederim diye geldim. Burada olmaktan onur duyuyorum. İyi ki de gelmiş dünyaya ve bize bu dini tanıtmış. Ondan ötesi yok diyorum. Onun yolunda ilerleyen bizleri Allah muvaffak etsin.” diye konuştu. Farklı ülkelerden çocukların gelmesinin kendisini etkilediğini kaydeden Güleç, “Ne mutlu bize buradayız ve onları dinliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlahiyatçı yazar Selman Kuzu, salondaki tablonun Peygamber Efendimizin (sav) sevgisinin gönüllerde çok taze ve canlı olduğunu gösterdiğini belirtti. Kuzu, “O bizim canımız cananımız olunca can canandan, canan da candan hiçbir zaman ayrı değil. Bunu bu tablo bize çok net gösteriyor. Allah Resulü bizi bir araya getirdi. Onun sevgisi bizim birlik ve beraberliğimiz adına çok önemli bir vesiledir. Aradan 15 asır geçmesine rağmen kendi sevgisi etrafında halelendirebiliyor, tek yürek haline getiriyor. Ona olan sevginin burada çok canlı attığını görebiliyoruz. Rabbim onun sevgisini daima içimizde terütaze tutsun.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.