Her zaman uyanık olmalıyız

Her zaman uyanık olmalıyız

Konya Muhtarlar Derneği, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Merhaba Gazetesine ziyarette bulundu

Ziyarette gündeme dair konular, konuşuldu. Ziyarete Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nazan Kaçıran, Ali Akten, Mehmet Neşeli, Hasan Özoğlu, Murat Yağız, Hamdi Demir, Fahri Tuna, Sadık Çelik, Mustafa Gözen ve İbrahim Avcı katıldı.

Muhtarlar, yaptıkları açıklamada, şunları söyledi: “15 Temmuz gecesi  ülkemizin bütünlüğüne hain planlar yapıldı. Birlik ve beraberliğimizle İstiklal Marşını yeniden yaşadık. Tarihi boyunca esareti kabul etmeyen bu büyük millet 81 vilayette sokaklara çıktı. Her caddede, her sokakta ayrı bir destan yazdı. Bu millet yeri geldi kurşunlara göğsünü siper etti, yeri geldi tankların önüne yattı. Pijaması ve terliğiyle sokaklara fırladı. Tüm dünyaya 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' dedi. Gerekirse kan veririz, can veririz ama baş eğmeyiz. Taşla, sopayla, tekmeyle, tokatla bu hainlere unutamayacakları bir mağlubiyet yaşattılar. Bu hainleri maşa olarak kullanan siyonist güçlere en güzel cevabı verdiler. Konya Meram ve Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanları olarak zor günlerin henüz geçmediğini, tehlikenin tamamen bertaraf edilmediğini ve milletçe her zamankinden daha uyanık ve dikkatli olmamız gerektiğini biliyoruz. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve hükümetimizin OHAL kararı dahil bu konuda aldığı kararları sonuna kadar destekliyoruz. Üzerimize düşen her görevi canla başla yerine getirmeye hazırız. En kısa zamanda bu hainlerin hak ettikleri şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz. Bugün maskeler düşmüştür. Dostumuzda düşmanımızda bellidir. Savaşlar ölünce değil düşmanına benzeyince kaybedilir. Bize düşen düşmanlarımıza benzememektir. Artık özümüze dönmeli ve Allah'ın ipine sımsıkı sarılmalıyız. Unutmayalım ki; Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Başkomutanımız nöbet bitti demedikçe milletçe nöbete devam edeceğiz.”

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de, muhtarlara çalışmalarında başarılar dileyerek, bu sıkıntılı günlerin bir an önce geçmesini temenni etti.

EMRE ÖZGÜL   merhabahaber.com

fotolar-(10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.