Her zaman biz olduk

Her zaman biz olduk

Helvacızade Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, "Kurumumuzun tarihi 1888 yılına dayanmaktadır. Birçok aile şirketi 4.kuşağı göremeden dağılıyor. Bu şehrin markası olmaktan mutluyuz. Her zaman ben olmadık biz olduk” dedi

Helvacızade Grubu 5 yıl ve üzeri çalışmış personeli için 'Hizmet Ödülü' gecesi düzenledi. Rixos Otel'de düzenlenen programda yaklaşık 50 personele ödül verildi. Gecede duygu dolu anlar yaşanıldı. Gecede konuşan Helvacızade Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, "Kurumumuzun tarihi 1888 yılına dayanmaktadır. Dünya'da ki birçok aile şirketi 4.kuşağı göremeden dağılıyor. Biz 1888 yılından beri hizmet veriyoruz. Yönetim kurulumuzda 3. ve 4. kuşaktan kişiler bulunmakta.  Şirketimizin temelini Hacı Tahir Büyükhelvacıgil attı. Her zaman en mükemmeli yapmak için çalıştık. Bu amaçlarla dünya standartlarında tesisler inşaa ettik. Tesislerimizde titiz ve güven ön planda. 1 ayda 12 milyon eve giriyoruz. Çalışmalarımızla birçok ödül aldık. Biz bu ödülleri hep birlikte aldık. 1968 yılında 65 metrekare işyerinde hizmet veriyorduk.  O günden bugünlere geldik.  Sağlam adımlar atarak bugünlere geldik. Bu işi  büyük bir sevgi ile yapıyoruz. Bu ülkede hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Bu şehrin markası olmaktan mutluyuz. Her zaman ben olmadık biz olduk” dedi.

3-2.20160213130236.jpg

81 İLDE İLAÇLARIMIZ VAR

Zade Vital Ceo'su Mevlüt Büyükhelvacıgil de konuşmasında şunları söyledi: "Helvacızade olarak 1992 yılından beri hem ulusal hem uluslararası işbirliği içerisinde hizmet veriyoruz. Birçok üniversite ile işbirliği içerisindeyiz. Ülkemiz bitki açısından çok zengin bir ülke. Bu zenginlik bizi ilaç sektörüne yöneltti. Birçok AR-GE çalışması yaparak ilkleri elde ettik. Türkiye'nin 4 bir yanına ilaçlarımızı ulaştırıyoruz. İhracaat çalışmalarımız hızla devam ediyor. Zade Vital'i herkes tercih ediyor ve istiyor. Zade Vital olarak birçok yatırımı ülkemize kazandırdık. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz. Bizim hayallerimiz çok büyük. Bu hayalleri gerçekleştirebilmek için sizin gibi müdürlere ihtiyacımız var. 41 yıldır iş hayatı içerisindeyim. Günde 19 mesai saatin altına düşmedim. 81 ilde ilaçlarımız mevcut. 10 bin üzeri eczanede ilaçlarımız yer alıyor. Sizlere çok şey borçluyum. Helvacızade'yi bugünlere hep birlikte getirdik."

3-3.20160213130248.jpg

DÜNY A MARKASI OLACAĞIZ

Zade Vital Genel Müdürü Dr. Beril Koparal Ayanoğlu ise şöyle konuştu: “Beni genel müdürlük görevine layık gören Mevlüt Büyükhelvacigil'e teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün sizlerle birinci yılım. Bir yıldır sizler gibi çok güzel insanlarla çalışma fırsatı buldum. Bu kadar güzel bir ailenin üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Az önce gecede çok duygusal anlar yaşadım. Ödül alan herkesi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Böyle köklü bir şirkette bu kadar uzun yıl çalışmak kolay değil. 30 yıl ve üzerini bu şirkette harcayanlara tebrik etmek istiyorum. Helvacızade 128 yıldır büyük başarılara imza atan ve atmaya devam eden çok köklü bir şirket. Bizde Zade Vital olarak dünyaya bir marka yaratmaya çalışıyoruz. Bundan 10 yıl sonra yine böyle bir gecede bir araya gelirsek Zade Vital'i o zaman dünya markası olarak görebilirsiniz. Kendi adıma bunun için söz veriyorum. Allah utandırmasın diyorum. Başarılarla adımızı duyuracağımıza söz veriyorum. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum.” Konuşmaların ardından Helvacızade grubunda 5 yıl ve üzeri görev yapan personele plaketleri takdim edildi.

AHMET SÜTCÜ 

merhabahaber.com

3-4.20160213130303.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.