Her şey iyi, ama gol sorunu var

Her şey iyi, ama gol sorunu var

Baysangur: Oyuncularımın gayretinden, mücadelesinden en ufak bir tereddütümüz yok. Ellerinden gelen her şeyi maçın son anına kadar sahna içende yapıyorlar. Haftalardır süren bir şanssızlığımız var

YENİLGİYİ HAKETMEDİK

Sarıyer deplasmanın da berabere bitmesi halinde bile üzülecekleri noktaya getirdikleri ve hiç beklenmeyen son dakika penaltı golüyle puansız ayrıldıkları karşılaşmanın geride kaldığını kaydeden teknik direktör Anadolu Selçukspor teknik direktörü Abdurrahman Baysangur,   iyi oynadıklarını, ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını söyledi. Baysangur, “Nihayetinde, görselliğin yanı sıra sonuca da etki etmek zorundasınız. Oyuncularımın gayretinden, mücadelesinden en ufak bir tereddütümüz yok. Ellerinden geleni yapıyorlar. İki maç üst üste kazanacak pozisyona gelebilirsek, çok daha farklı yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

TEK EKSİĞİMİZ GOL ATMAK

Belki haftalardır ayrı şeyleri yaşayıp anlatmaya çalıştıklarını belirten Abdurrahman Baysangur, iyi oynamalarına karşılık sadece gol yollarında etkisiz olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Ancak görünün o ki oynadığımız maçlarda tek eksiğimiz gol. Baktığınız zaman bir takım pozisyon üretemeyebilir, bir takım rakibine pozisyonlar verebilir, işte o zaman dersiniz ki ‘evet gerçekten bizi çok zorlayan, saha içinde bizi sıkıntıya sokan bir takımla oynadık ve kaybettik’ ama bunların tam tersi bir maç geride bıraktık. Pozisyonları bulan, rakibinin oynamasına izin vermeyen bizdik. Hatta son beş dakikaya girerken arkadaşlarımız ile maçın berabere bitmesi durumunda üzüleceğimizi konuşurken son dakikalarda gelen penaltı golü maçtan puansız ayrılmamıza neden oldu. Maçın başından sonuna kadar rakibimize pozisyon vermedik. Elbette bütün bunlar sonuca yansımayınca bir şey söyleme şansınız kalmıyor. Futbol nihayetinde, görselliğin yanı sıra sonuca da etki etmek zorundasınız”diye konuştu..

OYUNCULARDAN MEMNUNUM

Oyuncuların gayretinden ve iyiniyetinden memnun olduğunun altını çizen baysangur, “Oyuncularımın gayretinden, mücadelesinden en ufak bir tereddütümüz yok. Ellerinden gelen her şeyi maçın son anına kadar sahna içende yapıyorlar. Haftalardır süren bir şansızlık, bir beceriksizliğimiz var ve bizi bu noktaya getirdi. Ama sezon başından söylediğimiz gibi bu takımla biz iyi şeyler yapacağımıza canı gönülden inandık ve hala bunu iddia ediyorum. İki maç üst üste kazanacak pozisyona gelebilirsek, çok daha farklı yerlere geleceğimize inanıyorum.  Bu tür sonuçlar bizi yıldırmıyor, çalışmalarımıza daha da hırslanarak sürdüreceğiz.  Tabi ki üç puanı hepimiz çok istiyoruz, bu saatten sonra içeri dışarı fark etmiyor. Deplasmanda oynadığımız maçlarda aldığımız bir puan iyi görünse de biz sevinemedik, çünkü hep üç puanı kaçıran bizdik. Esasında bunlar sevindirici şeyler, daha çok sevinmek adına sonuca gitmemiz gerektiğini biliyoruz. Kalan 4 haftayı iyi geçirmek adına bu hafta iç sahada kazanmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.