Hentbolda İMKB 1.oldu

Hentbolda İMKB 1.oldu

Okullararası Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonasında, Selçuklu İMKB Ortaokulu Konya Bölgesi birincisi oldu.

Okullararası Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonasında, Selçuklu İMKB Ortaokulu Konya Bölgesi birincisi oldu. Finalde, Selçuklu Ahmet Hazım Uluşahin Ortaokuluyla karşılaşan İMKB Ortaokulu, ilk yarısını geride bitirdiği müsabakayı ikinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyarak, 16-15 kazandı ve gruplara gitmeye hak kazandı. İMKB OrtaokuluAntrenörü  SercanKaraman, ‘’ Bu çocuklarla hedefimiz öncelikle üst yapımız olan Selçuklu Belediyespor’ a hentbolcu kazandırmak. Emeği geçen başta İl Temsilcimiz Hasan Bakar, Müdürümüz Mehmet Ali Kaygusuz ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz İsmail Hakkı Ekici ’ye teşekkür ederim. Bizim amacımız Konya’yı ve Konyalı’yı en iyi şekilde temsil etmek, uzun vade de Türkiye Şampiyonu olmak” diye konuştu.

SALON : Yazır Spor Salonu

HAKEMLER: Kamil Küçükyılmaz-Kerim Güzel

SELÇUKLU İMKB ORTAOKULU 1-Furkan, 2-Abdulgani (4),3-Selahattin,4-Ahmet Efe,5-Berat Kara,6-A.Sezgin (1),7-H.B.Esen (3),8-Buğra (1),9-Emir,10-Özcan (6),11- Berat Şahin,12-E.Bozan,13-Ali,14-Veysel (1)

Antrenör: Sercan KARAMAN, İsmail Hakkı Ekici

SELÇUKLU HAZIM ULUŞAHİN ORTAOKULU

1-Yakup, 2-Ramazan (2),3-Mert (5),4-Emre,5-N.F.Yaşar,6-A.Emin,7-Seyhan (1),8-Talha (2),9-Mahmut Sami,10-Süleyman (1),11- Emirhan,12-Ali, 13-Adem, 14-Hazım(4)

Antrenör: Abdülkadir Dağlı

İ.Y.SONUCU : 7– 10MAÇ SONUCU : 16 - 15

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum