Hentbolda gözler lige çevrildi

Hentbolda gözler lige çevrildi

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Kupası karşılaşmaları 1. Tur karşılaşmaları tamamlandı.

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Kupası karşılaşmaları 1. Tur karşılaşmaları tamamlandı. 16 takımın mücadele edeceği Türkiye Kupası karşılaşmaları İzmir, Eskişehir, Sakarya ve Trabzon illerinde oynandı. Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı İzmir gurubunda İzmir Büyükşehir, Göztepe ve Gençlerbirliği ekipleri ile mücadele etti.

12-14 Eylül tarihleri arasında oynanan Türkiye Kupası 1. tur karşılaşmalarında Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı çıktığı maçlarda galibiyet alamadı. Temsilcimiz 12 Eylül tarihinde İzmir Büyükşehir takımına 33-26, 13 Eylül tarihinde Gençlerbirliği'ne 34-32 ve 14 Eylül tarihinde Göztepe'ye 37-35 mağlup oldu. Oynanan diğer maçlarda; Gençlerbirliği - Göztepe: 25-23, Göztepe - İzmir Büyükşehir: 25-27, Gençlerbirliği - İzmir Büyükşehir: 26-30 sonuçları alındı.

Bu sezon Süper Ligde mücadele edecek olan Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı antrenörü Hasan Bakar, Türkiye Kupası 1. tur maçlarının lig öncesinde hazırlık maçları gibi olduğunu ve takımın durumunu görme şansı yakaladığını söyledi. Çıktıkları maçlarda oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu ifade eden Bakar, rakipleri ile başa baş mücadele ettiklerini ve maçların faydalı olduğunu belirtti. Antrenör Hasan Bakar şimdi gözlerini tamamen lige çevirdiklerini ve lige konsantre olmaya çalıştıklarını söyledi.

Selçuklu Belediyespor Süper ligde ilk hafta deplasmanda Amasya Taşova takımı ile karşı karşıya gelecek. 20 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma için mavi beyazlılar çalışmalarına başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.