Hentbolcular siftah yaptı

Hentbolcular siftah yaptı

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi 8. Haftasında Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanan karşılaşmada ev sahibi Selçuklu Belediyesi güçlü rakibi Trabzonspor karşısında 43-38 kazanarak Süper Lig'deki ilk galibiyetini elde ederek puanını 4'e

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi 8. Haftasında Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanan karşılaşmada ev sahibi Selçuklu Belediyesi güçlü rakibi Trabzonspor karşısında 43-38 kazanarak Süper Lig'deki ilk galibiyetini elde ederek puanını 4'e çıkardı.

BAKAR, "İŞİN BAŞINDAYIZ"

Takımının galibiyetle tanıştığı maçtan sonra oyunu değerlendiren Selçuklu Belediyespor Antrenörü Hasan Bakar, genç bir ekip olduklarını ve süper lige ısınmaya çalıştıklarını söyledi. Antrenör Bakar açıklamasında şunları söyledi:

"Süper lige bu sezon katılan genç bir ekibiz. Ligin ilk haftalarından bu yana Süper Lige alışmaya çalışıyoruz. Takımımız hücumda sıkıntı yaşamazken savunmada bir takım zaaflar yaşıyorduk. Bu durumda maçların sert geçmesinin büyük etkisi vardı. Takım olarak her geçen gün biraz daha lige adapte oldu, sporcularımız bu yeni mecraya alışmaya başladı.

Kalecilerimiz başta olmak üzere takımımızın oyuncuları genel olarak çok genç. Hücumda daha iyi olan bir ekibiz ancak sete set hücumda zorlandık. Artık bu ataklarda da goller bulmaya başladık. Takımın koordinasyonu daha iyi olmaya başladı. Adaptasyon sürecini atlattığımız için daha rahat daha iyi oynamaya başladık. İnşallah kalan maçlarımızda da en iyi şekilde mücadele ederek daha iyi sonuçlar almaya gayret göstereceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.