Hentbolcular 2. galibiyetini aldı

Hentbolcular 2. galibiyetini aldı

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 12. haftasında kendi sahasında İzmir Büyükşehir Belediyesi takımıyla karşı karşıya geldi.

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 12. haftasında kendi sahasında İzmir Büyükşehir Belediyesi takımıyla karşı karşıya geldi. Zorlu geçen maçı mavi-beyazlı ekip 36-35 kazanmasını bildi. Karşılaşma 75. Yıl Spor Salonunda oynanırken maçı izleyen sporseverler ilk dakikalarda başa baş bir oyun izledi. Her iki takımda karşılıklı atılan gollerle birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandı. İlk yarısın son yarısı geçildiğinde skor avantajını eline geçirmeyi başaran konuk takım, bu avantajı kullanmayı bilerek 16-15'lik skorla soyunma odasına önde giden taraf oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada daha hırslı ve etkili bir Selçuklu Belediyesi takımı vardı. Rakibine karşı yaptığı sert ve etkili savunma ile zaman zaman skorda eşitliği yakalayarak farkın açılmasına izin vermedi. İkinci yarının ilk bölümünde rakibi karşısında oldukça etkili olmayı başaran mavi beyazlılar, skoru 27-24'e getirerek rakip eli arısındaki farkı artırmayı başardı. Maçın kopması beklenirken, basit savunma hataları ve top kayıpları yaşayan Selçuklu Belediyesi aradaki farkın kapanmasına engel olamadı ve son 5 dakikaya girildiğinde skor 33-32 oldu. Tekrar toparlanarak rakibinin oyun düzenini bozan ve setleri uygulamasına izin vermeyen ev sahibi takım skor avantajını korumayı başardı. Maçın son saniyelerine 34-35'lik skorla girilirken heyecan da oldukça arttı. Takımların aldığı molaların ardından teknik ekibin verdiği taktikleri akıllıca uygulayan taraf ev sahibi takım oldu. Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı maçı 36-35 kazandı

Selçuklu Belediyesi aldığı bu sonuçla galibiyet sayısını 2'ye çıkarırken lig sıralamasında ise 7 puanla 12. sıraya yükseldi. Mavi beyazlılar ilk yarının son maçında bu hafta sonu Ankara deplasmanında Milli Piyango takımı ile karşı karşıya gelecek ve ligin ilk yarısı tamamlanmış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.