Hennes Turizm: 2013 yılında umre yasağı yok

Hennes Turizm: 2013 yılında umre yasağı yok

Harem-i Şerifin etrafında artan inşaat faaliyetleri nedeniyle 2013 yılı için umre faaliyetlerinin büyük ölçüde yasaklandığı yönündeki dedikodulara...

Harem-i Şerif’in etrafında artan inşaat faaliyetleri nedeniyle 2013 yılı için umre faaliyetlerinin büyük ölçüde yasaklandığı yönündeki dedikodulara, Hennes Turizm Genel Müdürü Cengiz Dağdeviren noktayı koydu. Dağdeviren, mübarek topraklara 2013 yılı için herhangi bir umre yasağının olmadığını ifade ederek, “Mekke şehrinde haremi şerifte yaşanan inşaat faaliyetleri nedeniyle halk arasında umre faaliyetlerinin Ramazan Umresi’ne kadar iptal edildiği yönündeki söylentiler tamamen gerçek dışıdır. Her yıl olduğu gibi 2013 yılında da tüm umre faaliyetleri aynen devam edecek” diye konuştu.

Hennes Turizm olarak 2012 yılında tüm umre ve hac organizasyonlarını başarılı bir şekilde tamamladıklarına dikkati çeken Hennes Turizm Genel Müdürü Cengiz Dağdeviren, müşterilere verdikleri tüm sözleri tutmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Hennes Turizm olarak 2013 yılı takvimi için hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Cengiz Dağdeviren, “Gelecek yıl için normal umre takvimimizin yanında sömestr tatili için de bir umre programı düzenleyeceğiz. Her geçen gün sayısı artan müşterilerimizin gelecek yıl da rahat, huzurlu bir umre yapmaları için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.