Hem atıyor Hem yiyor

Hem atıyor Hem yiyor

Atiker Konyaspor bu sezon kalesini sadece 2 maçta gole kapattı. Gol yollarında başarılı olan yeşil-beyazlı ekip kalesini gole kapatmakta da zorluk yaşadı. 8 maçta 14 gol atan Atiker Konyaspor kalesinde ise 12 gol gördü

Atiker Konyaspor yeni sezonda oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi alarak 12 puan topladı. Hücum anlamında çok fazla sıkıntı yaşamayan yeşil-beyazlı ekip savunma anlamında yaşadığı problemlerden dolayı öne geçtiği maçlarda  da skoru koruyamadı ve toplam 14 atıp 12 gol yedi. Sezonun ilk maçında sahasında Erzurumspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu maçı 3-2 kazanarak lige galibiyetle başladı. Atiker Konyaspor diğer iki maçta ise deplasmanda Antalyaspor ile 3-3 iç sahada ise Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Erzurumspor maçının ardından yeni sezonun ilk deplasman sınavına Antalyaspor karşısında çıkan Atiker Konyaspor maçın başında 1-0 geriye düştü. Bu golün ardından Ömer Ali ve Fofana’nın golleri 2-1 öne geçen yeşil-beyazlı ekip ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarının hemen başında Ömer Ali’nin 2. golü ile skoru 3-1 yapan Atiker Konyaspor bu üstünlüğünü maç sonuna taşıyamadı. Yeşil-beyazlı ekip rakibin 2 kafa golüne engel olamadı ve Antalya’da 2 puan bıraktı. Sezona iyi başlamasına rağmen kalesinde her maçta gol gören Atiker Konyaspor zorlu Malatya deplasmanında kalesini gole kapatmayı başardı. Defans bloğu ilk kez  rakibine gol izni vermedi ve Yeşil-beyazlı ekip Milosevic’in golü ile sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu maçın ardından Fenerbahçe ile karşılaşan atiker Konyaspor iyi oynamasına rağmen rakibine 1-0 yenildi. Bu maçın ardından Kayseri deplasmanına çıkan yeşil-beyazlı ekip kalesini yine gole kapatarak başarılı bir savunma performansı gösterdi. Bu maçı 2-0 kazanan Atiker Konyaspor’da savunma bu maçta da başarılı performansı ile dikkat çekmişti. Yeşil-beyazlı ekip bu maçların ardından deplasmanda oynadığı Göztepe maçında rakibine 2 gol atmasına rağmen karşılaşmadan 3-2 yenik ayrıldı. Atiker Konyaspor son oynadığı Beşiktaş maçında da kalesini gole kapatamadı. Rakip 10 kişiyle 2-1 öne geçmesine rağmen Hurtado’nun kafa golü son anda beraberliği getirdi.


ABİDİN KURT  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.