Helvacızade ailesi iftarda buluşturdu

Helvacızade ailesi iftarda buluşturdu

Helvacızade Grubu Konya’da düzenlediği geleneksel iftar davetinde tüm çalışanlarını, iş ortaklarını, distribütörlerini bir araya getirdi. Helvacızade Grubu'nun iftar davetine bin 750 davetli katıldı.

Türkiye’nin en büyük 500 kurumu arasında yer alan Helvacızade Grubu Konya’da gerçekleştirdiği geleneksel iftar davetinde tüm çalışanlarını, iş ortaklarını ve distribütörlerini ağırladı. Konya’daki  Ar-Ge Merkezleri ve üretim tesisleri ile gıda, sağlık ve distribütörlük ürünleri alanında faaliyet gösteren Helvacızade’nin iftar programına Konya ve çevre illerden 1.750 konuk katıldı. Helvacızade Grubu yöneticileri ve çalışanları konukları karşılayarak tek tek ilgilendi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Helvacızade Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyühelvacıgil, uzaktan ve yakından davete katılan herkese teşekkürlerini sunarak birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. 130 yıldır faaliyet gösteren Helvacızade Grubu’nun tüm paydaşlarıyla, samimiyet ve güvene dayalı bir ilişki geliştirdiğini söyleyerek her zaman yüksek standartlarda hizmet sunmanın birincil öncelikleri olduğunu belirten Tahir Büyükhelvacıgil hep birlikte Türkiye için büyük bir değer oluşturulduğunu sözlerine ekledi. Tahir Büyükhelvacıgil konuklara ayrıca Helvacızade Grubu’ndaki gelişmeleri paylaştı.

HELVACIZADE GRUBU YİNE EN BÜYÜK 500’DEN BİRİ

Helvacızade tarafından gerçekleştirilen çalışmalar konuklar tarafından memnuniyetle karşılanırken Helvacızade hakkında şunlar konuşuldu: Helvacızade Grubu İstanbul Sanayi Odası’nın 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 arasında özel sektör sıralamasında 460’ıncı, kamu dahil sıralamada ise 469’uncu oldu. Helvacızade Grubu faaliyet gösterdiği her alanda dünyanın ve Türkiye’nin her yerinde insanlarla buluşuyor. Helvacızade Grubu’nun sağlık markası Zade Vital®, sağlık alanında önemli adımlar atarak, ülkeye hizmet etmeye devam ediyor. Helvacızade Grubu sağlık alanında 2000’li yıllardan itibaren Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımı yapıyor. Bu kapsamda 2015 yılında gerçekleştirdiği 40 milyon Euro’luk altyapı ve üretim yatırımı sonucu devreye giren, GMP (Good Manufacturing Practises / İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretim  yapan Zade Vital İlaç Tesisleri ile Türkiye’nin de sağlık alanında inovatif ürünler geliştirebildiğini ve üretebildiğini tüm dünyaya göstermek istiyor.Helvacızade, iftar davetine desteklerinden dolayı distribütör firmalar Reckitt Benckiser, Koroplast, Düzey Gurubu, Tariş – Tarpaz, Filiz-Barilla, Billur Tuz, Vissmate, Eyüp Sabri Tuncer, Sweet Saha, Sitil, Ofçay, Europap, Nilco, Nixon, Fiskobirlik, Çaykur, Kocatepe, Ak-Hel, Fakir, Balin Şekerleme ve Fora Zeytin’e teşekkürlerini sundu.

2-2.20160702102531.jpg

2-1.20160702102543.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.