Helal olsun size!

Helal olsun size!

Sezon başından buyana takımlarına verdikleri destekle adından sıkça söz ettiren Torku Konyaspor taraftarı Fenerbahçe maçında da yaptığı görsel şovlarla ve takımlarına verdiği destekle yine kendine hayran bıraktı

Spor Toto Süper Ligin 22. Haftasında Torku Konyaspor sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. karşılaşma 1-1 sona ererken geceye yeşil-beyazlı taraftarların tribün şovları damga vurdu.  Sezon başından buyana verdiği desteklerle ve yaptığı tribün şovları ile taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Torku Konyaspor taraftarı  Fenerbahçe maçında da Konya Büyükşehir Belediyesi Torku  Arena Stadyumunda yerini alarak üzerine düşenin fazlasını yaptı.

200.20150301134517.jpg

DEV BAYRAK VE ARMA FİGÜRÜ

Torku Konyaspor taraftarı Fenerbahçe maçının başlama düdüğü çalmadan yaptığı kareografi ile tüm spor kamuoyunun hayranlığını kazandı. Bu anı yaşayan tüm futbol severler şaşkın gözlerle Torku Konyaspor taraftarını izledi. Maraton tribününde bulunan yeşil-beyazlı taraftarlar Torku Konyaspor armasını ve kulübün kuruluş tarihini oluşturan bir figüre imza atarken kale arkasında bulunan yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar da bu figüre dev Torku Konyaspor bayrağı ile karşılık verdi. Oluşan bu ambians hayran bakışlar arasında uzun süre devam etti.

210.20150301134525.jpg

90. DAKİKA TAM DESTEK

Torku Konyaspor taraftarları maçın başında yaptıkları müthiş şovla kalmadı ve 90. Dakika boyunca takımlarına verdikleri destekle parmak ısırttı. Yeşil-beyazlı taraftarlar maç sonunda takımlarını tribünlere çağırarak alkışladı.

220.20150301134536.jpg

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum