Hedeften sapma yok

Hedeften sapma yok

Cenk Özcan " Son maçta alınan sonuç bizi hedeflerimizden saptırmayacak Ba hafta iç sahada oynayacağımız Tepecikspor maçıyla kendi sahamızda ki kazanma geleneğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi

İstanbulspor deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını kaydeden Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, "Sezonun İlk beş haftasında hedefimiz sekiz puan toplayabilmekti, şu anda yedi puanımız var. İlk beş haftada karşılaştığımız rakiplerimize de bakınca aldığımız her puanın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Son maçta alınan sonuç bizi hedeflerimizden saptırmayacak. Mütevazi bir kadromuz var ve mütevazi bir şekilde yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz” sözlerini kullandı.

KAZANAN BİZ OLACAĞIZ

Hafta sonunda iç sahada Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan teknik direktör Cenk Özcan, “Kendi sahamızda ki kazanma geleneğimizi sürdürme istiyoruz.  Maçımızı izlemeye gelen taraftarımıza iyi bir futbol izlettirmek amacındayız. Hazırlıklarımız bu doğrultuda sürüyor. Kendi taraftarımızın önünde futbolcularımızın iyi bir performansı var. Rakibimizi izledik ve analiz ettik. Geçtiğimiz hafta yeni bir teknik adam ile Ümit Karan ile anlaştılar. Yeni bir çıkış yapmak isteyecekler. Tüm bunların bilinci ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kazanan taraf  biz olmayı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.