Hedefler ele geçirildi!

Hedefler ele geçirildi!

Fırat'ın doğusunda YPG/PKK ve DAEŞ terör örgütlerine karşı yürütülen Barış Pınarı Harekatı 2. gününde devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonda belirlenen hedeflerin ele geçirildiğini duyurdu

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Fırat'ın doğusunda YPG/PKK ve DAEŞ terör örgütlerine karşı yürütülen Barış Pınarı Harekatı 2. gününde devam ediyor.

Harekat kapsamında Suriye'nin Resulayn kasabası ve çevresinde bulunan terör mevzileri, gece geç saatlere kadar ateş altına alındı. Günün ilk ışıklarıyla da Resulayn'daki terör hedefleri aralıklarla obüs atışlarıyla vurulurken, bölgeden dumanların yükseldiği gözlendi.

Bu arada, kentteki çatışma sesleri sınırda bulunan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden de duyuluyor. Öte yandan, Şanlıurfa'nın Suriye sınır hattında yer alan beton bariyerlerin bazı noktalardan kaldırıldığı görüldü. Sınırdaki beton blokların vinçlerle kaldırılması sonrası komandolar da sınırı geçip harekata katıldı.

MSB: BELİRLENEN HEDEFLER ELE GEÇİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada ''Barış Pınarı Harekatı gece boyunca havadan ve karadan başarıyla sürdürüldü. Belirlenen hedefler ele geçirildi. Harekat planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor'' denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.