Hedefin 4 puan gerisinde kaldık

Hedefin 4 puan gerisinde kaldık

Atiker Konyaspor Teknik Direktörüm Aykut Kocaman, hedeflerinin 4 puan gerisinde kaldıklarını söyledi.

 

Teknik direktör Aykut Kocaman, Kayacık Tesisleri’nde TRT Spor’un canlı yayınına katıldı.

Çok kuvvetli bir başlangıç yaptıktan sonra ligde 7 maçtır kazanamadıklarını hatırlatan Kocaman, “Oyun olarak ve oyuncu kalitesi olarak baktığımızda düşündüğümüzden 2 ile 4 puan geride kaldık. 7 maçta 14 puan alarak kuvvetli bir başlangıç yapmıştık. Benim ayrıldığım kadrodan ligi standardına bakarsak daha kaliteli bireysel oyuncular var ancak bütünlük ve uyum olarak iyi olduğumuz söylenemez.

OFANSİF BÖLGEDE SIKINTILAR YAŞADIK

Ofansif oyuncularımız Ömer Ali, Jahovic ve Yatabare’nin sakatlık ve cezalarla takımdan ayrı kalmaları ofansif yönden bizde ciddi sorunlar yaşattı. Bireysel hatalar da arttı. Hurtado’ya çok umut bağlamıştım. Çok kattı sağlayacaktı ama uzun süre aramızda olmadı. Hurtado da sakatlanınca kısır bir takıma dönüştük. Kazanan takımdan kazanmayan takıma dönüştük ve türbülansa girdik. 7 haftadır kazanamıyoruz ama 6. sıradayız. Acayip bir lig oluyor. Puanlar çok yakın. Galatasaray kupayı kazanırsa 5’inci de Avrupa’ya gidecek. Genel gidişatta çok güçlü bir seriye ihtiyacımız var” dedi.

TARAFTAR ÇOK DAHA FAZLASINI VERDİ

Taraftara destekleri için teşekkür eden deneyimli teknik adam, “Konyaspor taraftarı hak ettiğimizden çok daha fazlasını verdi bize. Bu sevginin karşılığını vermek ve üzerimizdeki mahcubiyeti atmak için her türlü şeyi yapmaya çalışıyoruz. Konyaspor taraftarı da bizleri anladı. Şu anda aynısını yaşıyoruz. Kulüp çıkarları neyse onu yapacağız. Hakikaten müteşekkirim” şeklinde konuştu.

MİLLİ TAKIM YORUMU

A Milli Takımı da kutlayan Kocaman, şunları söyledi: “Milli Takım istenilen sonuçları aldı. Oyuncuları ve teknik kadroyu kutluyorum. Fransa maçı bizim için test olmaz ama gücümüzün nerede olduğunu görmek açısından değerli. Oyun da önemli ama puanı da her zaman düşünmeliyiz. Milli Takım söz konusu ise form durumuna bakılmaksızın bazı isimler her zaman forma giyer. Şenol hoca geldi ve doğrusunu yaptı. 36 kişilik kadrolar seçilirken son derece başarılı olan bir kadrodan oyuncu almamak farklı düşüncelerin esiri gibi oluyor. Kişisel olarak beklentim yok ama bu çocukların yaptıklarının görüldüğünü görmeleri gerekirdi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.