Hedefimiz güzel futbol oynamak

Hedefimiz güzel futbol oynamak

Kendi sahasında oynadığı ve 3-1 kazandıkları Nazilli Belediyespor karşılaşması sonrası düzenlediği basın toplantısında konuşan teknik direktör Cenk Özcan ‘hedefimiz güzel futbol oynamaya çalışmak’ dedi.

‘Bugün burada çok güzel, çok anlamlı bir galibiyet aldık’ diyen teknik direktör Cenk Özcan, "Geri düşmemize rağmen oyunu çevirdik. Bu bizim için çok önemli idi. Diyarbakır'da aldığımız bir puanın bugün ne kadar anlamlı olduğunu burada aldığımız üç puan ile gösterdik. Çocukların hepsinin ayağına sağlık" dedi.

İLK DEVRE KONTROLLÜYDÜ

İlk devrenin kontrollü olduğunu kaydeden Cenk Özcan, "İlk devre oyun kontrollüydü, Nazilli Belediyespor 4-6 sistemi ile sahaya çıktılar ve forvet kullanmadılar. Daha sonra 4-2-4'e döndüler saha içinde biz de buna önlem olarak kanatları aldık. Hiçbir pozisyon yokken kendi kaptırdığınız toptan bir gol gördük kalemizde. İlk yarı ön tarafta fazla hareketlidiğimiz yoktu. İkinci devre soyunma odasında bunları konuştuk. Kanatları kullanmamız gerektiğini onların göbekte çoğaldıklarını anlattık. Bunu maçın başındada bilmemize rağmen yaşanmadan bazı şeyleri anlatmak zor oluyor. Arkadaşların hepsinin ayaklarına sağlık, kenarları müthiş kullandılar" sözlerini kullandı.

FUTBOLCU KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Attıkları gollere değinen Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, "Attığımız gollerin hepsi çalıştığımız hareketler, hafta içinde yaptığımız organizasyonların bugün semeresini almak bizim için en büyük mutluluk. Bizim ilk amacımız Türk futboluna futbolcu kazandırabilmek, onun için de çok yetenekli gençlerimiz var. İkinci hedefimiz Atiker Konyaspor'a futbolcu kazandırabilmek, daha sonrasında ki hedefimiz ise gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Bu potansiyele sahibiz çocuklara tekrar tekrar teşekkür ediyorum, bu galibiyeti başkanımıza ve yönetim kurulumuzda armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.