Hedef sinerjiye katkı sunmak

Hedef sinerjiye katkı sunmak

Konya Genç İş İnsanlar Derneği (GİAD) yönetim kurulu Bayır Diamond Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Gülvezir Korkmaz, “Hedefimiz ekonomide yaşanan sinerjiye katkı sunmaktır“ dedi

Konya GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz,"Genel Başkanlığını Sayın Erkan Güral'ın yaptığı ve kısa adı TÜGİK olan Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu çatısı altında Konya'da faaliyetlerine başlayan derneğimiz, üyeleri için değer yaratan, güzel şehrimiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olmayı temel misyon edinerek, ekonomik ve sosyal hayattaki sinerjiye katkı sunmayı hedeflemektedir" dedi. Başkan Korkmaz, "Konya GİAD yönetim kurulu üyeleri olarak bugün karşınızda bulunuyoruz. Kuruluşumuzu kısa bir süre önce tamamladığımız derneğimizi sizlere ve sizler aracılığıyla da Konya kamuoyuna tanıtmak için böyle bir organizasyon düzenledik. 1990 yılında İstanbul, Ankara ve İzmir'den yola çıkan derneğimiz, genç, dinamik, ülkesini seven, vatanına ve milletine sevdalı genç iş insanlarını bir araya getirerek çalışmalarına başladı. Şehirlerimizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü noktasında aktif rol almak, sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetler gerçekleştirerek birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek amacıyla Anadolu'da da bir teşkilatlanma sürecine girmiştir. Biz Genç İş İnsanları Derneği olarak oncelikle şehrimizin ye ülkemizin kalkınması için Konya da toprağa bir tohum atıyoruz" diye konuştu.

ZORLUKLARI AŞMAK İÇİN KULLANACAĞIZ

Başkan Korkmaz, şunları söyledi: "Biz genç iş insanları olarak, gençlik enerjimizi ve iş dünyasındaki tecrübemizi bu zorlukları aşmak için kullanacağız. Ulkemizin refah seviyesini daha da yükselterek hedeflerine ulaşması için Konya GİAD çatısı altında bir araya geldik. Konya, köklü geçmişinden gelen tarihi ve kültürel değerleri, ekonomik potansiyeli, genç ve dinamik işgücü ile ülkemizin en önemli şehirlerinden birisidir. Bizler Konya GİAD olarak, Konya ekonomisine yön veren firmalarımızın genç kuşaklarının bir araya gelmesiyle köklü bir oluşumun temellerini attık. Çok şükür ki, derneğimiz çok kısa sürede ciddi bir teveccühe mazhar olmuş ve yoğun bir üye kayıt talebiyle karşılaşmıştır. Bu durum bizim sorumluluğumuzu daha da artırmıştır. Bu sebeple öncelikle üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmeye, onların taleplerini en iyi şekilde cevaplamaya çalışacağız. Uyelerimizin iş hayatındaki değişikliklerden en kısa zamanda bilgi sahibi olması amacıyla eğitim çalışmaları, konferanslar, seminerler düzenlemeye hız vereceğiz. Tabi ki bunun yanında sosyal faaliyetleri ve sosyal sorumluluklarımızı da ihmal etmeyeceğiz. Bu doğrultuda siz değerli basın mensuplarımızla sık sık bir araya gelmeye özen göstereceğiz."

1.GİAD Yönetim Kurulu Yönetım Kurulu ise şu isimlerden oluştu. Başkan Gülvezir Korkmaz Korkmaz Beton Grup, Başkan Yardımcısı Yuntes MakinaYunus Derebağ. 3.Başkan Yardımcı Ramazan Yaşar, Mustafa Yavuz Tezcan Sayman, İbrahim Kayhan Genel Sekreter. Yönetim Kurulu üyesi Şakir Dinçer, Fatih Baykara, Muhammet Şeker, Murat Küçükaladağlı, M. Safa Camcı, Esad Önde, Nurı Burak Dağlı, Zeki Cihat Poçan, Metin Söyler, Ali Bağcı, Hürsan Pres Alı Han Özdemir. Yönetim Kurulu Yedek Üye Özdesan İlaç Gübre Cantürk Karçaaltıncaba Yönetim Kurulu Yedek Üye Altıncaba Turizm 18 Mehmet Koçak Yönetim Kurulu Yedek Üye Atabeyi Grup 6t Taner Çolak Yönetim Kurulu Yedek Üye Hüma Eğitim Yönetim Kurulu Yedek Üye Moon Garden 21 Recep Erol Uğurhan Kurt.

ÇAĞRI MEREDOV

img_8926_880x440.jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.