Hedef rekor kombine

Hedef rekor kombine

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Takımımız bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek. Yönetim olarak 3 kulvarı kombine içine dahil ettik. Yönetim olarak 20 bin rakamının çok daha üzerine çıkılacağını umut ediyoruz" dedi

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Sezonluk Kombine Kart satışlarının öncelik geçen seneki hak sahipleri olmak üzere başladığını belirterek, lig, UEFA Avrupa Ligi ve kupa maçlarını kapsayan kart satışlarında 20 bin rakamının çok daha fazla üzerinde bir sayıya ulaşacaklarına inandığını söyledi.

TARAFTARA  JEST

Atiker Konyaspor'un 2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçları kapsayan Sezonluk Kombine Kart satışına başlanıldı.Konu ile ilgili bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, geçen sezon takımımıza verdikleri destekle örnek gösterilen taraftarlarımıza karşı yönetimimizin fiyatları fazla arttırmayarak bir jestte bulunduğunu ifade etti.

HEDEF 20 BİN ÜZERİ

Baydar açıklamasında "Sezonluk Kombine Kartlarda geçen yılki rakamların üzerine fazla bir artış olmadan belirlediğimiz fiyatlarla satışlara başladık. Taraftarlarımızın geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da artacak bir ilgiyle ligde örnek gösterilecek bir performans gösterip, üç kulvarda mücadele verecek takımımızı sahipleneceğinden şüphemiz yoktur. Taraftarlarımız sezon başında kombine kartlarını alarak takımlarına destek vermiş olmakla birlikte, zaman zaman sezon içerisinde gişe önlerinde bekleme başta olmak üzere diğer mağduriyetlerle de karşı karşıya kalmayacaktır" görüşlerine yer verdi.

DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Geçen sezon 20 bin civarında Sezonluk Kombine Kart satışının gerçekleştiğini de sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Yönetim olarak lig maçlarının yanı sıra UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası mücadelelerini de içerisine dahil ettiği satışlarda 20 bin rakamının çok daha üzerine çıkılacağını umut ediyoruz. Avrupa'da mücadele edecek Atiker Konyaspor'umuzun Sezonluk Kombine Kart satışlarında öncelik hakkına sahip taraftarlarımızın indirimli fiyatlardan yararlanarak kombine kartlarını yenilemeye, kartı olmayan taraftarlarımızı da bu sezon kart alarak Atiker Konyaspor'umuza destek olmaya davet ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.