Hedef Fofana

Hedef Fofana

Geçen haftayı sessiz geçiren Torku Konyaspor'u hareketli saatler ve günler bekliyor. Yöneticiler, sol bek için İspanyol bir oyuncunun menajerini Konya'ya davet ettiler. Kartal'da forvet araşıyı da sürüyor

Transferde somut adımları atamayan Torku Konyaspor’da sessizlik hala devam ediyor. Transfer çalışmalarını gizliden gizliye yürüten ve isim vermekten sürekli kaçınan yeşil-beyazlı transfer komitesinin, sol bek için İspanya'dan bir oyuncunun menajeri ile dün akşam bir görüşme yaptı. İsmi sır gibi saklanan ve kendisiyle anlaşmaya varılan futbolcunun hem sol ham de sağ bekte görev yapabilecek kapasitede olduğu öğrenildi. Sol bek transferinde sona yaklaşan yeşil-beyazlı transfer komitesi, bir taraftan da, ön libero için girişimlerini sürdürüyor.

ALTERNAFİF İSİMLER

Teknik direktör Kocaman’ın sol bek ve ön libero transferlerini “Erzurum kampına yetiştirin” talimatı üzerine yoğun bir mesaiye giren yönetimin, ön libero ve orta saha için Fransa ve Belçika’dan isimleri daha önce belirlenen alternatiflerle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Bu arada, hafta sonuna kadar, hem sol bek, hem de ön libero transferlerinin biteceği belirtildi. Yerli golcü araşışlarını yüksek bonservis bedelleri nedeniyle bir süreliğine askıya alan Torku Konyaspor’da, rota yabancı golcüye çevrildi. Yabancı golcü için teknik direktör Aykut Kocaman’ın onayı beklenirken, bu mevki için iki futbolcu ile görüşmeler sürüyor.

GÖZLER KOCAMAN'DA

Yabancı transferinde Norveç ligi takımlarından Lilleström forması Moryke Fofana ile görüşen transfer komitesi Aykut hocanın onay vermesi halinde bu transferi tamamlayacağı belirtiliyor. Fildişi sahili oyuncu Fofana geçtiğimiz sezon Lilleström forması ile çıktığı 14 maçta 6 gol kaydetti. Ayrıca yeşil-beyazlılar, ismini sakladığı İzlandalı bir golcü ile de görüşmelerini sürdürüyor. Listede yer alan İzlandalı golcüyü bizzat teknik direktör Aykut Kocaman’ın takip ettirdiği ve bu oyuncuyu kadroda görmek istediği öğrenildi. Öte yandan yönetimin yerli piyasasının yüksek olması nedeniyle, yerli forvet için yurt içi ve yurt dışı kamp sonunu bekleyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.