Hedef çıkışa geçmek

Hedef çıkışa geçmek

Anadolu Selçukspor, yarın evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak mücadeleyi hakem Burak Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını; Hamdi Tontu ve Hidayet Zeybek yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alirıza Altunbakır. Yavru Kartal rakibini yenerek aldığı mağlubiyetleri telafi etmek istiyor.

15.SIRAYA GERİLEDİ

Ligde üst üste aldığı mağlubiyetler sonucunda 15.sıraya gerileyen Anadolu Selçukspor, yarın evinde Urfa galibiyetiyle moralleri tavanda olan grubun dişli ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Maçın hazırlıklarını dün Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdüren Yavru Kartal, Manisa temsilcisini yenerek ligde çıkışa geçmek istiyor. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör Tayfun Türkmen ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen  1 saat 15 dakika süren çalışmada koşu ve dar alanda pas çalışmalarının ardından 7’ye 7 çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

TÜRKMEN’DEN 3 PUAN PAROLASI

Dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa bir görüşme yapan Tayfun Türkmen, aldıkları mağlubiyeti unutmaları gerektiğini söyledi. Önlerinde çok önemli bir Manisa maçının olduğunu dile getiren Türkmen bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmaları gerektiğini söyledi.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.