Hedef 3'te 3

Hedef 3'te 3

Pazar günü Trabzonspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor, üst üste galip geldiği Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarından sonra Karadeniz ekibini yenerek galibiyet serisine üçlemek

Torku Konyaspor’da, Trabzonspor maçı hazırlıkları iki eksikle dün başladı.. Milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra ligin 26. haftasında, 5 Nisan Pazar günü, ikinci yarının başarılı takımlarından Trabzonspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da planlar 3 puan üzerine yapılıyor. Yeşil-beyazlı takımda antrenmanlar, bir günlük izinin ardından dün öğleden sonra gerçekleştirilen çalışmayla başladı.

Torku Konyaspor’da, Trabzon maçı hazırlıkları hafta boyunca yapılacak antrenmanlarla devam edecek. Çalışmalara, sakatlığı nedeniyle tedavi için ülkesine giden Mahlangu katılmayacak. Romanya Milli takımında yer alan Torje ise yarın dönecek ve takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Karabük maçında 4. sarı kartını gören Mehmet Uslu ise cezalı olması sonucu Trabzon maçında forma giyemeyecek.

BİLETLER YARIN SATIŞA ÇIKACAK

Ligde, son 4 hafta da yenilmeyen ve aldığı 2 galibiyet, 2 beraberlik sonucu 31 puanla 10. sırada yer alan Torku Konyaspor’da hedef, Pazar akşamı taraftarlarının desteğiyle Trabzonspor’u da yenerek iyice rahatlamak. Maçın biletleri muhtemelen Çarşamba gününden itibaren satışa çıkartılacak. Karşılaşmayı 30 binin üzerinde futbolseverin izlemesi beklenmekte.

YÖNETİCİLER TAKIMA GÜVENİYOR

Pazar günü Trabzonspor'la sezonun en zorlu karşılaşmalarından birisini oynayacak olan torku Konyaspor'da hazırlıklar sürerken, yeşil-beyazlı ekibin yöneticileri, rakibin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini, maça sadece kazanmak için çıkacaklarını ve bunu da başaracak güce sahip olduklarını söylediler. Trabzonspor'un iyi bir takım olduğunun altını çizen yöneticiler, “Kolay maç olmayacak ama bu maçı biz kazanacağız. Bu anlamda da oyuncularımıza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz” dediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.