Hedef 3-4 yabancı

Hedef 3-4 yabancı

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan: Transfer çalışmalarına yönelik toplantımızı yaptık. Buna göre 3 ya da 4 yabancı futbolcuyu takımımıza kazandırmak istiyoruz.. Oscar Scarione ve Aatif Chahechouhe gündemimizde yok

BAŞARIDA HERKESİN KATKISI VAR

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan rüya gibi geçen sezonu değerlendirdi. Şan Milli Takım’ın Fransa yolculuğu, taraftarın bu sezon Konyaspor’un elde ettiği başarıdaki yeri, Aykut Kocaman’ın Beşiktaş maçının ardından soyunma odasındaki sürprizi ve transferde izlenecek rotayı ayrıntılarıyla anlattı. Sezon başında UEFA gibi bir hedefin olmadığının altını özellikle çizen başkan Ahmet Şan “ Sezona Akhisar - Kayseri beraberliği ve Galatasaray yenilgisiyle başlayınca ciddi eleştiriler aldık. Ancak deplasmanda oynadığımız Osmanlıspor karşılaşmasından sonra yükselen grafiğimiz bizi bugünlere getirdi. Hiçbir zaman bir sonraki maçı düşünmedik. Maç maç ilerledik ve sonuçların getirdiği avantajı iyi kullanarak tarihimizin en büyük başarısını elde ettik. Bu başarıda başta teknik direktörümüz Aykut Kocaman olmak üzere futbolcularımız, yönetimimiz, basınımız ve kulüp çalışanlarımızın büyük katkıları oldu. Herkese yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNDEMİMİZDE YOKLAR

Transferlerle ilgili son durumu da değerlendiren başkan Ahmet Şan Holmen ve Traore’nin durumunun henüz netlik kazanmadığını, her iki futbolcuyla da devam etmek istediklerini ve transferi buradan gelecek haberlere göre şekillendireceklerini ifade etti. Şan “ Transfer çalışmalarına yönelik toplantımızı yaptık. Buna göre 3 ya da 4 yabancı futbolcuyu takımımıza kazandırmak istiyoruz. Yanı sıra bir kaleci için de görüşmelerimiz başladı. Basında yer alan Oscar Scarione ve Aatif Chahechouhe isimleriyle ilgili bize menajerler vasıtasıyla teklifler geldi. Ancak her iki futbolcuda şu an için gündemimizde değil. Artık oyun yapımız karakterimiz biliniyor. Dolayısıyla çok koşan, takım oyununa ayak uyduran isimleri kadromuza dahil edeceğiz. Bakın bu sezon ortalama 113 km mesafeyle ligin en fazla koşan takımı olduk. Önde götürdüğümüz maçların neredeyse tamamını kazandık. Korner atışlarından 10 gol kaydederken filelerimizde hiç gol görmedik. Kısacası Konyaspor önümüzdeki yıl yine çok koşacak ve takım oyununu oynamaya devam edecek. Taraftarlarımız müsterih olsunlar. Şehrimizi hem UEFA’da hem de Süper lig’de layıkıyla temsil edecek bir takım oluşturacağız” şeklinde konuştu.

TARAFTARI DA GÖTÜRECEĞİZ

Ligin son maçı olan Beşiktaş karşılaşmasının ardından soyunma odasında yaşanan bir olayı da anlatan Başkan Ahmet Şan bu sene bütün Konyasporluların diline pelesenk olan “Konyaspor geliyor bak. Bir gün elbet şampiyon olacak” tezahüratını Aykut Kocaman’ın başlattığını ve futbolcuların ona iştirak ettiğini anlattı. Şan ayrıca UEFA’da oynanacak deplasman maçları için taraftarların da içinde olacağı bir organizasyon düşündüklerini, rakipler belli olduktan sonra turizm şirketleriyle görüşüp özel uçaklarla taraftarın ve takımın deplasman maçlarına götürülebileceğini söyledi.

Başkan Ahmet Şan UEFA’daki rakiplerimizin Türklerin yoğun olarak yaşadıkları ülkelerden olmasının büyük avantaj olacağını dolayısıyla Almanya, Fransa, İsviçre, Belçika, Avusturya hatta İngiltere’den gelecek takımlarla karşılaşmayı arzu ettiklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.