HDP'li Altan Tan'dan 'postacı' itirafı

HDP'li Altan Tan'dan 'postacı' itirafı

HDP Diyarbakır milletvekili Altan Tan, partisinin Kandil-İmralı arasında postacı olarak gidip geldiğini söyledi

CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında konuşan HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın AK Parti iktidarına olduğu kadar kendi partisine yönelik eleştirileri dikkat çekti. Seçim barajının indirilmesinin çözüm sürecinin birinci şartı olması gerektiğine işaret eden Altan Tan "Postacı olmayı kabul etmemeliydik" dedi.

"İMRALI'NIN POSTACISI HDP"

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, HDP'ye zehir zemberek sözlerle yüklendi. Partisinin İmralı heyetinin postacısı olduğunu savunan Altan Tan, "Kandil-İmralı arasında postacı olarak gidip gelmeyi kabul etmemeliydik" dedi.


"KENDİN ÇAL, KENDİN SÖYLE"

"Çözümün birinci şartı parlamento, ne şu ne o, ne bu" diyen Altan Tan şöyle devam etti: "Temsil edileceğim önce. Benim masadaki yerim beşken, böyle gel kıyısına otur, postacı olarak git gel, Kandil-İmralı arasında, asla kabul etmemeliydik biz bunu. Birinci şart, ben doğru düzgün bir temsille geleceğim, beş sandalyem varsa, 5 sandalyem olacak, 25, 55, 85, sandalyem varsa o kadarına oturacağım. Yok sen bunu kabul etmiyorsan, beni bir aksesuar, bir postacı olarak değerlendirmek istiyorsan buyur, bütün kanunlarda yaptığın gibi kendin çal, kendin söyle."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.