Hazırlıklar galibiyet için

Hazırlıklar galibiyet için

Torku Konyaspor’da, Balıkesir maçı geride kaldı ve Sivasspor maçı hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekip Sivasspor’u yenerek galibiyet serisi başlatmak istiyor. Kartallar, 2. hafta sonunda 3 puanla7. sırada yer aldı

Torku Konyaspor’un, Sivasspor hazırlıkları başladı. Önceki akşam yapılan antrenmanına tedavilerine devam edilen Hasan Kabze, kontrol için Almanya’ya giden CiprianMarica, Kaya Tarakçı, Oğuzhan Demirci ve Ömer Ali Şahiner ile Rangelov'un katılmadı. Antrenmanda Ögür Özkaya takımla, DjalmaCampos ise takımdan ayrı çalıştı.

Torku Konyaspor, dünü ise çift çalışmayla geride bıraktı. Sabah salonda dayanıklılık, akşam saatlerinde de Tatlıcak tesislerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan yeşili-beyazlılarda moral iyi. Sivas yolculuğu muhtemelen Cumartesi günü başlayacak. Tek hedef, Sivasspor’u evinde yenerek ilk deplasman galibiyetini almak.

BERABERLİK HAFTASI      

Spor Toto Süper Ligde ikinci hafta, beraberlik haftası olarak istatistiklere geçti. Toplam 19 golün atıldı karşılaşmalardan.birini ev sahibi, bir karşılaşmayı da  deplasman takımları kazanırken, 7 maçta berabere sonuçlandı.  İç sahada Torku Konyaspor, deplasmanda da Bursaspor hanesine 3 puan yazdırana takımlar oldu.  3 maçta gol sesi çıkmazken, 3 karşılaşma ise 2-2’lik skorlarla sonuçlandı.

Torku Konyaspor’un, Eskişehir deplasmanında beraberliği kaçırması ve yenilmesi sonucu  liderlikten olduğu ve 7. sırada yer aldığı 2. hafta da Galatasaray 4 puanla zirvede yer aldı. Bu takımı aynı puanla Akhisar, Gaziantepspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş izledi. Ligin son sırasını ise,  1’er puanlı Karabükspor, Mersin İdmanyurdu ve iki maçta puan alamayan Balıkesirspor oluşturdu.

İKİ TAKIM GOL YEMEDİ

Süper ligde, geride kalan 2. hafta da lider Galatasaray v e Trabzonspor kalesinde hiç gol görmezken, 2 puanla 13. sırada yer alan Trabzonspor gol atma başarısını da gösteremedi.

Gol krallığı yarışmasında da, Torku Konyaspor’un Rumen futbolcusu GabrielTorje 2 golle ilk sıralarda yer aldı. 2 gol atan diğer futbolcular; Kasımpaşa’dan Adem Büyük, Erciyesspor’danDaogaui, Mersin’den Melih Gökçek ve Gaziantepspor’dan Muhammet Demirci.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.