Hazırlıklar devam ediyor

Hazırlıklar devam ediyor

Pazar günü Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor'da karşılaşmanın hazırlıkları Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde devam ediyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 15.hafta maçında Sivas Belediyespor'a konuk olacak. Yavru Kartal, Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarını Karatay Belediyesi Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Kocaeli Birlikspor'a karşı mağlup olan Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Cenk Özcan, antrenmanda motive ediyor. Yavru Kartal'da Berat Çetinkaya ile Seddar Karaman'ın dışında tam kadro çalışmalarını sürdürüyor.

KAR RİSKİNİ DÜŞÜNÜYOR

Pazar günü Sivas'ta kar yağma ihtimalini göz önünde bulunduran Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, çalışmaları bu ihtimalı göz önünde bulundurarak sürdürttürüyor. Genç teknik adam antrenmanda oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor. Özcan, futbolcularına bu maçın önemli olduğuna değinerek mutlak puan ya da puanlarla ayrılmaları gerektiğini ifade etti.

MAÇ SAATİ BELLİ OLACAK

Ligin 15.hafta maçında oynanacak olan Sivas Belediyespor – Anadolu Selçukspor maçında sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Seddar Karaman ile Kocaeli Birlikspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Volkan Koçaloğlu oynamayacak. Öte yandan Kocaeli Birlikspor maçında sakatlanan Berat Çetinkaya'nın durumu maç saatinde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.