Haydi son biletler

Haydi son biletler

Atiker Konyaspor cumartesi günü Göztepe ile bu sezonun final maçını oynayacak.

Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde büyük ihtimalle kümede kalacak.  Bu maçın önemini bilen Konyaspor sevdalısı 35 bin taraftar biletlerini aldı. Kalan biletlerin de maç saatine kadar tükenmesi bekleniyor. Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 33.haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşacak.  Yeşil-beyazlı ekip bu sezonun final maçına çıkacak.  sezon başından buyana kümede kalma mücadelesi veren Atiker Konyaspor  taraftar desteğini de arkasına alarak bu maçı kazanmak istiyor.  Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde puanını 38 yapacak ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.  

Bu sezon iç sahada başarılı bir grafik çizen ve topladığı puanların büyük kısmını evinde alan Atiker Konyaspor  İzmir ekibini de yenerek, ligde kalmayı garantilemek amacında. Yeşil-beyazlı ekip, teknik direktör Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinin ardından taraftarının önünde 3’te 3 yaparken, kalesinde de gol görmedi.

TARAFTAR YİNE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

İyi günde kötü günde takımını yalnız bırakmayan Atiker Konyaspor taraftarı sezonun gerçek final maçı olan Göztepe karşısında da takımına destek olacak.  Bu maçın önemini bilen Atiker Konyaspor sevdalısı 35 bine yakın taraftar şuana kadar biletlerini almış durumda. Kalan biletlerin de maç saatine kadar satılması bekleniyor.  zorlu maç öncesinde tüm Konya tek yürek olurken şehrin birçok yerine  taraftarı maça davet eden billboardlara “Birlikte Başaracağız” yazılı afişler asıldı.

YEŞİL-BEYAZ ŞÖLEN YAŞANACAK     

Atiker Konyaspor taraftarı cumartesi günü oynanacak kritik Göztepe karşılaşmasında Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumunu doldurarak  yeşil-beyaz bir şölen yaşatmak istiyor. Taraftarlar takımlarını desteklerken yeşil-beyaz renkleriyle de güzel bir şölen yaşatmak istiyor. Takımlarına zorlu maçta ateşleyici bir güç olacak Konyaspor taraftarı sahadan mutlu ayrılmak istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum