Haydi Konyaspor  güldür yüzümüzü

Haydi Konyaspor güldür yüzümüzü

Atiker Konyaspor yarın sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Büyükşehir Belediye Stadında oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ligdeki 10 maçlık ve Galatasaray karşısındaki16 yıllık galibiyet hasretini bitirmek istiyor

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 30. hafta maçında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadında oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek Kalkavan’ın yardımcılıklarını Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Erdem Bayık yapacak. Zorlu karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Hakan Ceylan görev yapacak.

KARTAL 10 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET

Süper Lig'de galibiyete hasret haftalar geçiren Atiker Konyaspor'da düşüş sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, 10 maçtır 3 puan yüzü göremedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Atiker Konyaspor’da üç puan özlemi 10 maça çıktı. Yeşil-beyazlı takımın başına 3. kez geçen teknik direktör Aykut Kocaman da, Konyaspor ile ilk kez bu kadar uzun süre galibiyete hasret kaldı. Evinde 2-0 mağlup oldukları Rizespor maçının ardından lige verilen arayı değerlendirmeye çalışacaklarını söyleyen Kocaman yönetimindeki Konyaspor, bu tarihten sonra deplasmanda Başakşehir’e 2-0 yenilirken, sahasında Sivasspor ile 1-1, deplasmanda ise Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak galibiyet hasretini dindiremedi.

Son lig galibiyetini 27 Ocak’ta Konya’da oynanan maçta Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek alan yeşil-beyazlılar, bu tarihten itibaren oynadığı 10 maçta 3 puana ulaşamadı. Konyaspor bu süreçte 6 beraberlik alırken, 4 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda 6 gol atan yeşil beyazlılar kalesinde 12 gol gördü ve hanesine 6 puan yazdırabildi.

KONYASPOR’DA 3 OYUNCU EKSİK

Atiker Konyaspor Galatasaray karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman sakatlıklarla ilgili yaptığı açıklamada “Petar Filipovic dizinden ameliyat olacak. Dolayısıyla bu sezonun kalanında aramızda olma ihtimali yok. Ali Çamdalı’nın uzun bir sakatlık serüveni oldu. Birkaç hafta daha olmayacağı gözüküyor. Selim’de aynı şekilde aramızda olmayacak. Onun dışında 23 kişilik oyuncu kadrosunun 20’si bugün itibari ile hazır görünüyor. Bu uzun zamandır yakalayamadığımız bir durumdu” dedi. Kart cezasını tamamlayan Traore de zorlu maçın kadrosunda yer alacak.

JAHOVİC YENİDEN 11’DE 

Atiker Konyaspor’da son haftalarda gole hasret kalan Adis Jahovic Galatasaray maçında ilk 11’de sahaya çıkabilir. Makedon forveti geçen haftaki Ankaragücü maçında herhangi bir gerekçe göstermeden kadro dışı bırakan Kocaman Yatabare’den beklediği performansı göremedi. Bu nedenle 54 yaşındaki teknik adam, 32 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray karşısında ilk 11’de oynatmayı planlıyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum