Haydi kartal yarı final için

Haydi kartal yarı final için

Torku Konyaspor, ZTK çeyrek final maçında bugün, İstanbul’da Beşiktaş ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat stadında oynanacak ve saat 21.45’de başlayacak maçı İzmir bölgesinden Tolga Özkalfa yönetecek

Kartal, kupada yarıfinale yüklesmenin hesaplarını yapıyor. Ligde ve kupada başarılı biri çıkış yapan Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye kupası elemelerinde Kocaeli Birlikspor’u yenerek gruplara kalmış ve G grubunda oynadığı 6 maçın 5’ini kazanıp 1’inde berabere kalarak yenilgisiz olarak adını çeyrek finale yazdırmıştı. Torku Konyaspor’da, Beşiktaş maçının hazırlıkları dün yapılan antrenmanla tamamladı. Topla yapılan ısınma hareketleri ve gruplar halinde gerçekleştirilen pas çalışması ile devam eden antrenman taktik çalışmayla sona erdi. Bugünkü maç öncesi takımda eksik yok. Hedef, Konya’da Mart ayı başında oynanacak ikinci maç için avantajlı bir skorla dönmek. Kartallar, dün öğleden sonra İstanbul’a uçtu. Maçtan sonra takım geceyi İstanbul’da geçirecek ve Konya’ya Perşembe sabah dönerek Cumartesi günü ligin 21. haftasında Osmanlıspor ile oynanacak maçın hazırlıklarına ara verilmeden başlanacak.

BAYDAR: İYİ BİR BEKLİYORUZ

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında bugün Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Torku Konyapsor turu Konya’ya taşımayı istiyor. Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kupada bugün Beşiktaş ile önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Çeyrek final ilk maçında iyi mücadele ederek ve iyi bir sonuç olarak ikinci maç için Konya’ya avantajlı bir sonuçla dönmek istiyoruz. Her maçın favorisi olabilir ama maçlar sahadaki mücadele, hırs ve istekle kazanılıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.