Haydi Kartal uçma vakti

Haydi Kartal uçma vakti

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Atiker Konyaspor bugün sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı taraftarların cezalı olduğu müsabaka saat 19.00’da başlayacak

Atiker Konyaspor sezonun 22.hafta maçında  evinde bugün Trabzonspor ile karşılaşacak. Mücadele   saat 19.00’da Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak. Maçı Halis Özkahya  yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mehmet Cem Hanoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Serkan Tokat.

KARTAL TELAFİ ETMEK İSTİYOR 

Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanda kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak istiyor. Atiker Konyaspor Gençlerbirliği karşısında üzdüğü taraftarını da sevindirmenin hesaplarını yapıyor.  Son 6 maçta sadece 1 galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip son haftalarda düşüşe geçti. Atiker Konyaspor zor maçta kazanarak yeniden üst sıralara tutunmanın hesabını yapıyor.

HEDEF 5.GALİBİYET

Atiker Konyaspor  bugün  iç sahada sezonun 11.maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı 10 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik alırken 2 maçta ise sahadan yenilgi ayrıldı.  Atiker Konyaspor bu maçlarda 11 gol atarken kalesinde ise 9 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip  Trabzon maçını kazanarak iç sahada 5. galibiyetini almak istiyor.

ÖMER ALİ YOK DOUGLAS KADRODA

Atiker Konyaspor’da Trabzonspor karşısında Gençlerbirliği maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ömer Ali Şahiner Forma giyemeyecek. Gençlerbirliği maçında cezalı olan sol bek Barry Douglas

Trabzonspor maçıyla yeniden takımdaki yerini alacak.

KONYASPOR 7 MAÇTIR GOL YİYOR

Geçtiğimiz sezon ligin zor gol yiyen ekipleri arasında yer alan yeşil-beyazlı ekip, bu performansı bu sezon sürdüremiyor. Temsilcimiz, Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 7 maçta da kalesinde gol gördü. Anadolu Kartalı en son, 14.haftada oynanan Kayserispor maçında gol yememişti. Konyaspor bu maçtan sonra oynadığı Karabükspor, Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Ç.Rizespor, Beşiktaş, Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında kalesinde  toplam 12 gol gördü.

TRABZONSPOR SON 5 MAÇTA 4 GALİBİYET ALDI  

Atiker Konyaspor’un rakibi  Trabzonspor son haftalarda ki performansı ile dikkat çekiyor. Bordo-mavili ekip son oynadığı 5 maçta art arda 4 galibiyet alırken son maçında Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı.  Trabzonspor bugün deplasmanda  12.maçına çıkacak. Bordo-mavili ekip oynadığı 11 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Trabzonspor bu maçlarda 7 gol atıp 12 gol yedi. 

TRABZON’UN FORVETLERİ DE GOL ATAMIYOR

Atiker Konyaspor 7 maçtır kalesini gole kapatmazken rakip Trabzonspor’un forvetleri de gol atamıyor.

Ligin 21. haftası sonunda 20 golü bulunan bordo-mavili takımda santrforlar 8. haftadaki Galatasaray maçında Dame N'Doye'un attığı tek gol ile skora katkı yaparken 13 haftadır gol kaydedemiyor.

Ara transfer döneminde Muhammet Demir, Hyun-Jun Suk ve Ramil Sheidav ile yollarını ayıran bordo-mavili takım, Senegalli futbolcusu N'Doye ve ara transferde Akhisar Belediyespor'dan transfer ettiği Hugo Rodallega'yı santrfor mevkiinde görevlendiriyor.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

Trabzon’a geçit yok haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum