Hayatı tesbih yaptım..

Hayatı tesbih yaptım..

Galatasaray Teknik Direktörü maçın sonuna doğru stresten tespih çekti!

Galatasaray'ın, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'a elenmesi gündemi hala meşgul ediyor.

Maç sonrası sosyal medya ortamlarında ilginç yorumlar yapılırken, yıllarca konuşulan Fenerbahçe'nin Pendikspor'a elendiği maç da rafa kaldırıldı. Spor kamuoyu uzunca bir süre Pendikspor - Fenerbahçe yerine Galatasaray - 1461 Trabzon maçını konuşacağa benziyor.

FATİH HOCA TESPİH ÇEKTİ

Maçın sonlarına doğru Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim de stresten tespih çekti. Oldukça sinirli olduğu gözlenen İmparator'un tespih çekerek öğrencilerine zaman zaman bağırmazı gözlerden kaçmadı.

Karşılaşmanın ardından soyunma odasına girmediğini söyleyen Terim şunları söyledi:

"Öncelikle rakibimizi tebrik ederiz. Bundan sonraki turlarda onlara başarılar dilerim. Bu galibiyeti hak ettiler. Bu skora tabii ki üzüleceğiz. Ben hazırlık maçında bile yenilgiye üzülürüm. Ancak asıl önemli olan futbolcularımızın üzgün olması. Maçtan sonra soyunma odasına girmedim ama üzgünlerdir herhalde! Daha arzulu başlasalardı skor böyle olmazdı. Kaybetmek istemezlerdi ama bu skora üzülmeliler. Galatasaray eleniyorsa bunun sebebi, bahanesi olmaz. En doğru hareket rakibimizi tebrik etmektir. Bu güzel havayı devam ettirmek gerekirdi. Her maç ciddidir. Oyuncularım bu maçtan ders çıkarmalı. Pek rotasyon da yapmadık açıkçası. Fenerbahçe derbisinde saha ve seyirci avantajımızı kullanmalıyız."

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU
Maç sonrası sosyal medyada ilginç yorumlar yapılırken, Fatih Terim'in maç esnasında tesbih çekmesi de Fenerbahçeli taraftarların alay konusu oldu. FB'li taraftarlar, Ankaralı sanatçı Hüseyin Kağıt'ın 'Hayatı tesbih yapmışsım ' şarkısından esinlenerej 'Fatih Hoca hayatı tesbih yaptı, ağlıyor ' yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.