Hayallerim bir  anda gerçek oldu

Hayallerim bir anda gerçek oldu

Genç oyuncu Ali Karakaya, kendisinin bile düşünemediği bir anda A Takım kadrosuna yükseldiğini, bunun gelişimine olumlu anlamda çok şey kattığını ifade etti

ANTRENMANLAR YOĞUN VE YORUCU

Konyaspor'un 17 yaşındaki yıldız adayı Ali Karakaya, önemli açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz sezonun son haftalarında A takım kadrosuna yükseldiğini ifade eden genç Ali Karakaya, “İlk başlarda gerçekten çok büyük zorluk çektim. Çünkü A Takım ile alt yapının düzeyi çok farklı. A takımda antrenmanlar çok yoğun ve yorucu geçiyordu. Dinlenmeme, yememe-içmeme dikkat ettim. Bunları yapınca benim adıma iyi bir dönem geçti” şeklinde görüş belirtti.

A TAKIM ANTRENMANLARI BANA ÇOK ŞEY KATTI

Karakaya, A takımla birlikte antrenmanlara çıkmasının ve devam etmesinin kendisine olumlu anlamda çok şeyler kattığını belirterek, “Bunların başında pozisyon bilgim artması ve gelişmesi geliyor. Nerede ne yapmam gerektiğini daha iyi öğrendim. Fiziksel anlamda daha çok güçlendim” diye konuştu.

GÜNDE ÇİFT İDMAN YAPIYORUZ

Kamp dönemi çalışmalarına da değinen 17 yaşındaki oyuncu, “Hem Bolu hem de Hollanda’da devam eden kamplarımız oldukça yorucu bir şekilde geçiyor. Aykut hocamız bizleri yoğun bir şekilde yeni sezona hazırlıyor. Günde çift antrenman yapıyoruz. O kadar yoruluyoruz ki antrenman dışında kalan zamanlarımızda herkes dinleniyor. Bu çalışmaların bize ligde büyük faydalar sağlayacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

AVRUPA’YI ÇOK İSTİYORUZ

Ali Karakaya, yeni sezondan beklentilerinin yüksek olduğunun altını çizerken, “İnşallah bu sene ligde ilk 5 takım arasına girerek UEFA Avrupa Ligi’ne yeniden gitmeyi çok istiyoruz. Bu konuda takımdaki hocalarımıza ve ağabeylerimize çok güveniyorum. İnşallah bu hedefimize sezon sonunda ulaşırız” dedi.

HAYALLERİM BİRANDA GERÇEK OLDU

Yeni sezonda A Takım kadrosunda bulunmasının kendisi için çok büyük bir nimet ve fırsat olduğunu da sözlerine ekleyen Ali Karakaya, “Bana geçen sezon sorsalar ‘Bu yıl A Takımda olmayı düşünüyor musun?’ diye ben açıkçası beklemezdim. Her şey bir anda oldu. Çalıştım. Nasip oldu. İnşallah bu sezon süre alırsam daha da iyi olacağıma inanıyorum” derken, hedefinin A takımda sürekli oynamak ve A Milli Takıma yükseldikten sonra İngiltere Premier League’de oynamak olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum