Havzan ile Ereğli kozlarını paylaşacak

Havzan ile Ereğli kozlarını paylaşacak

Süper Amatör Lig’de erteleme maçında Öntur Havzanspor ile Ereğlispor bugün karşı karşıya gelecek. Havzanspor rakibini yenerek alt sıralardan kurtulmak isterken Ereğlispor ise alacağı galibiyetle yeniden lider olmak istiyor

Konya Süper Amatör Lig’de Öntur Havzanspor ile Ereğlispor bugün saat 14.00’te karşı karşıya gelecek. Şehit Muharrem Samur Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Murat Durgutluoğlu yönetecek. Durgutluoğlu’nun yardımcılıklarını Gökhan Yüksel ile Mehmet Büyükyılmaz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Alper Gümüş. Evinde Ereğlispor’u ağırlayacak Havzanspor rakibini yenerek alt sıralardan kurtulmak isterken Ereğlispor ise deplasmandan 3 puanla ayrılarak liderliği yeniden devralmak istiyor.

KÖK’ÜN BABASININ VEFATI ÜZERİNE ERTELENDİ

Ligin 4.haftasında oynanması gereken mücadele Ereğlispor Teknik Direktörü Himmet Kök’ün babasının vefatı üzerine iki takımın aldığı kararla birlikte ileri bir tarihe ertelenmişti.Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yaptığı toplantı ile maçın 14 Kasım 2018 tarihinde saat 14.00’te Şehit Muharrem Samur Sahası’nda oynanacak.

HAVZAN 4 MAÇTA 1 KEZ GÜLDÜ

Konya Süper Amatör Lig’den çekilen Selçuklu Belediyespor’un yerine lige alınan Öntur Havzanspor lige istediği gibi başlayamadı. Havzanspor ligde çıktığı 4 maçta 1 galibiyet alırken 3 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 3 puanla ligde 10.sırada yer alan Havzanspor bugün ağırlayacağı Ereğlispor’u mağlup ederek alt sıralardan kurtulmak istiyor.

EREĞLİ’DE HEDEF LİGDE 5’TE 5

Bugün Öntur Havzanspor’a konuk olacak Ereğlispor ise ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’den düşen Ereğlispor bu sezon çıktığı 4 maçı da kazandı. 4’te 4 yapan ve maç eksiği ile 2.sırada yer alan yeşil-beyazlılar bugün Öntur Havzanspor’u yenerek Gölyazı Belediyespor’dan liderliği devralmak istiyor.

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.